Behangspecialist Rudi van den Berg

Behangspecialist Rudi van den Berg beoordelingen (536)

• Review door J, Hoofddorp
    Beoordeeld op 27 nov 2018
    foto behang -plaatsen, 10 m2
    Erg aardige man, die zich perfect aan de afspraak heeft gehouden en zeer goed werk heeft verricht. Kan iedereen deze man aanraden. Hij belde overigens direct nadat wij hem daartoe hadden verzocht en de afspraak was snel gemaakt
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Badhoevedorp
    Beoordeeld op 24 nov 2018
    3 rollen behangen
    Rudi is een echte behangspecialisr. Zeker een aanrader
  • Review door Sylvia, IJsselstein
    Beoordeeld op 28 okt 2018
    Muur behangen
    Heel goed en tevreden met het resultaat. Zou hem zeker aanraden.
  • Review door milou, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 sep 2018
    Wand behangen
    Hele fijne ervaring. Rudi was erg snel in zijn klus. Het behang met een moeilijk patroon is mooi opgehangen en we zijn heel blij met het eind resultaat. Ik zou Rudi zeker aanbevelen voor wie wil gaan behangen.
  • Review door Willem, Hilversum
    Beoordeeld op 9 sep 2018
    Fotobehang op reeds bestaande renovliesbehang muur plaatsen
    Communicatie was snel en netjes. Op de afgesproken dag kwam Rudi op tijd om de klus uit te voeren. We hadden geluk dat het zo snel kon. Na twee uurtjes zat het behang op de muur. Alles ziet er top uit precies zoals we wilden! Ik zal zeker Rudi aanraden als het om een soortgelijke klus gaat!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 30 aug 2018
    Slaapkamer behangen
    Een paar foutjes, veel lijmresten moeten opruimen (schoonmaken). Over het algemeen tevreden.
    Beoordeeld op 6 jul 2018
    Behangen gang
    Aardige vent, was op tijd aanwezig en was ook op tijd klaar. Na het opdrogen van het behang bleker er wat kieren te zitten en overlappingen. Dit heeft hij een 2e keer proberen op te lossen. Daarna heb ik zelf de lijmvlekken weggehaald en het behang goed opgehangen.,
  • Review door Jacobine, Utrecht
    Beoordeeld op 9 jun 2018
    Muur behangen in Utrecht, 12.5 m2 (2.15 bij 5.84)
    Rudi is een echte vakman, behangen is een fluitje van een cent voor hem. Het zat er in no time op, veel sneller dan verwacht. Communicatie verliep duidelijk en de gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen
  • Review door Ramona, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 6 jun 2018
    Behangen
    Wij zijn zeer tevreden over Rudi... erg snel en vakkundig gewerkt!! Ik zou hem aan iedereen aan bevelen.. 👍🏼