Behangspecialist Rudi van den Berg

Behangspecialist Rudi van den Berg beoordelingen (536)

• Review door Dirk, Diemen
    Beoordeeld op 16 jan 2020
    Behangen: 40 m2; Behang aanbrengen
    MAG DE WERKSPOT ACCOUNT VAN DEZE PERSOON VERWIJDERD WORDEN AUB??? Zeer teleurstellende ervaring met Rudy. Deze meneer komt zijn afspraken niet na. Wat een complete aanfluiting, nog nooit meegemaakt! Rudy ga lekker met pensioen en vertoon je niet meer op werkspot aub... Voor feedback ben ik beschikbaar!
    (Bewerkt op 20 jan 2020)

Voordat ik wilde beginnen met de behangwerkzaamheden kregen we onenigheid over de afspraken die we hadden gemaakt, er moest ineens ook een plafond worden afgeplakt wat niet was afgesproken en meneer was nogal dwingend en toen besloot ik om de klus niet te doen en ben weggegaan , ik heb dus niet behangen daar

Reactie geplaatst 20 jan 2020
  • Review door Tjandra, Duivendrecht
    Beoordeeld op 18 dec 2019
    Behangen: 70 m2; Behang aanbrengen
    Het behang hangt prachtig! Rudi is snel, professioneel en prettig in de communicatie.
  • Review door Mariet, Rijsenhout
    Beoordeeld op 2 dec 2019
    Behangen: 40 m2; Behang aanbrengen
    Rudi zou ik zo weer laten behangen! Top werk, goede communicatie en betrouwbaar. Fijne man. Ik heb de volgende klus al in gedachte Rudi!
    Beoordeeld op 3 okt 2019
  • Review door Celine, Overveen
    Beoordeeld op 7 sep 2019
    Behangen: 34 m2; Behang aanbrengen
    Rudi is een vakman en het behang ziet er top uit! Erg blij mee. Hij werkt bijzonder snel en kundig.
  • Review door Saskia, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 aug 2019
    Behangen: Behang aanbrengen
    Heel fijn. Rudi is heel snel en een professionele behanger. Het behang zat er binnen 2 uur op (slaapkamer).
  • Review door Ingrid, Utrecht
    Beoordeeld op 20 aug 2019
    Behangen: Behang aanbrengen
    Ruim op tijd, vriendelijk en prima werk afgeleverd, top!