BASIC Vloeren & Inrichtingen

BASIC Vloeren & Inrichtingen beoordelingen (124)

Beoordeeld op 20 apr 2021
    Trap stofferen: 12 treden; Installeren
    We hebben de trap laten stofferen. Bij de kennismaking had Michel een groot aantal staaltje mee en dacht hij goed mee. We zijn blij met het werk dat is opgeleverd. We moesten zelf lastminute de werkzaamheden een weekje verplaatsen, maar dit was geen probleem
  • Review door Tim, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 10 mrt 2021
    Tapijt: 20 m2; Aanschaf, Installeren
    Ongelofelijk blij met Michel. Hij is enorm flexibel en behulpzaam. Elke afspraak is nagekomen en het tapijt ligt er keurig in. Bedankt Michel!!
    Beoordeeld op 27 nov 2020
    Tapijt: Leggen
    Hij is nog niet klaar met het tapijt leggen. De vracht kwam pas om 15.30 uur binnen: tapijt leggen is af. Vinyl leggen in de keuken gebeurt daarom enkele dagen later. Te weten, dinsdag a.s.
  • Review door Arwin, Bussum
    Beoordeeld op 21 nov 2020
    Trap stofferen: 14 treden; Installeren
    Michel heeft bij ons de trap gestoffeerd. Ik ben erg tevreden over Michel als persoon, zijn geleverde werk en de prijs daarvan. Hij is eerlijk, denkt met je mee, gebruikt materiaal van goede kwaliteit en komt zijn afspraken na. Ik raad hem zeker aan en ga hem zelf benaderen voor nieuwe klussen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 20 nov 2020
    Trap stofferen: 12 treden; Installeren
    Michel heeft onze trap bekleed. We hebben telefonisch heel snel een afspraak kunnen inplannen en via sms contact gehouden over de gemaakte afspraken. Hij heeft binnen enkele uren de trap netjes bekleed. Wij zijn er heel blij mee! Zijn adviezen over onze krakende trap, waren waardevol. Toen Michel zag dat onze binnendeur stuk was en de mat bij de voordeur niet goed lag, heeft hij daar -kosteloos- ook bij geholpen. Super bedankt Michel! We houden contact.
  • Review door Adnan, Purmerend
    Beoordeeld op 14 nov 2020
    Trap stofferen: 13 treden; Installeren
    De klus is zeer snel en adequaat uitgevoerd, de trap is binnen anderhalf uur gestoffeerd! Zeer tevreden met de snelle en kwalitatieve service.
  • Review door henk, Den Haag
    Beoordeeld op 22 mei 2020
    Trap stofferen: 3 trappen opnieuw bekleden (Totaal 41 treden)
    Alles is snel en goed verlopen. 3 trappen + een overloop in 1 dag! Alles in goed overleg en dat met 3 kinderen thuis door COVID. Dank Michel en hopelijk tot snel; wij laten Michel namelijk ook onze eikenhout vloer in de woonkamer opknappen. Wat ons betreft zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wassenaar
    Beoordeeld op 10 apr 2020
    Trap stofferen: 25 treden; Installeren, Oude bekleding verwijderen
    Ik kan Basic vloeren & Inrichtingen van harte aanbevelen. Hij heeft onze trappen bekleed, snel, vakkundig, zeer professioneel en voor een prima prijs. Hij is goed te bereiken, weet waar hij het over weet en denkt goed mee. Een fantastische vakman!