BASIC Vloeren & Inrichtingen

BASIC Vloeren & Inrichtingen beoordelingen (124)

• Review door Ragnhilde, Amersfoort
    Beoordeeld op 31 dec 2013
    Traptreden stofferen
    Kundig op alle fronten! Vakwerk, klantvriendelijk, snel (en toch perfect werk opgeleverd) , betrouwbaar, en heeft zelfs extra werk verricht op eigen initiatief! Dus, bent u op zoek naar een vakman...dan gaat u die zeker vinden als u kiest voor Michel van BASIC Vloeren.
  • Review door Anita, Den Haag
    Beoordeeld op 22 dec 2013
    vloer egaliseren met egaline
    Keurige en deskundige vakman in huis gehaald. Goed te woord gestaan. Goede tips en adviezen, beleefd en sympathiek. Snel gereageerd en ook binnen enkele dagen een afspraak kunnen maken. Nota bene op zondag! Michel: top en bedankt! gr Romano en Anita
    Beoordeeld op 18 dec 2013
    Aanvullen vloerbedekking
    Goed werk geleverd. Ook een aantal nieuwe opdrachten laten uitvoeren voor andere ruimtes binnen het kantoorpand. Goed advies en uitstekende prijzen. Aanrader.
    (Bewerkt op 11 jun 2024)
  • Review door Githa, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 dec 2013
    vloerbedekking leggen
    Super tevreden over Basic Vloeren & Inrichtingen. Ik had een spoed klusje en binnen 2 dagen stond Michel van Basic vloeren bij ons op de stoep top! voor maar 25 Euro is er bij ons vloerbedekking (12m2) gelegd en ook nog heel keurig, wij zijn zeer tevreden en zullen Basic vloeren dan ook zeker vaker inschakelen! bedankt Michel!
  • Review door Maaike, Utrecht
    Beoordeeld op 10 nov 2013
    Trap bekleden met sisal
    Michel werkt zeer vakkundig en levert mooi werk af. Hij zoekt net zo lang mee tot "jouw" tapijt gevonden is als bij de eerste set stalen het juiste tapijt er nog niet bij zit. Daarnaast is hij niet te beroerd wat extra werk te doen als zich dat voordoet! Erg sympathieke man, ik ben zeer tevreden.
  • Review door Janko, Utrecht
    Beoordeeld op 6 nov 2013
    Trap bekleden
    Prima werk geleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 18 jul 2010
    Egaliseren dekvloer
    Op heel korte termijn uitstekend geholpen. Vakman.