Bas Koelman

Bas Koelman beoordelingen (29)

• Review door Nils, Oosterhout
    Beoordeeld op 27 jun 2024

Riolering en afvoer: Waterleiding in standpijp gevallen

Bas was super snel op locatie en heeft de problemen met mijn riool snel opgelost. Ik kon vooraf geen offerte krijgen omdat simpelweg nog niet duidelijk was wat er nodig was om het op te lossen. Dat is altijd een beetje spannend, maar ook de factuur achteraf was redelijk, dus ik kan hem zeker aanbevelen!

Dankjewel

Reactie geplaatst 9 jul 2024
  • Review door Manon Graauwmans, Prinsenbeek
    Beoordeeld op 26 jun 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt, Het lijkt erop dat de ontluch...

Kwam gelijk de volgende dag. Vriendelijk en echt even uitgezocht wat er nou echt aan de hand is. Water loopt nu weer goed weg.

Graag gedaan

Reactie geplaatst 26 jun 2024
  • Review door Maaike klok, Breda
    Beoordeeld op 24 jun 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Snel, vakkundig en goed gecommuniceerd. Onze verstopping waar we al weken tegenaan hikken super snel opgelost. Zondag online gezet en de volgende dag kunnen we weer fatsoenlijk de afvoer in de keuken gebruiken!

Graag gedaan

Reactie geplaatst 9 jun 2024
  • Review door joris, Berkel-Enschot
    Beoordeeld op 29 mei 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Naar tevredenheid verstopping van regenpijp verholpen

Dankjewel

Reactie geplaatst 29 mei 2024
  • Review door Gydo, Oosterhout
    Beoordeeld op 14 mei 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Bas weet overduidelijk waar hij het over heeft en brengt veel ervaring met zich mee. Echter is niet alles soepel verlopen. Van te voren wel gevraagd om een prijsindicatie maar deze niet ontvangen. Dit resulteerde in een veel hogere rekening dan ik van te voren verwacht had. De regenpijp die verstopt zat is nog steeds verstopt echter zijn er andere problemen eromheen wel opgelost. Door de rekening toch besloten om de overige werkzaamheden zelf uit te gaan voeren. Tip is toch om van te voren en tijdens de klus duidelijker te zijn over de kosten van de werkzaamheden. Toch vier sterren gegeven omdat Bas de werkzaamheden die uitgevoerd zijn goed uitgevoerd heeft en ook naderhand duidelijk uitgelegd heeft hoe deze rekening ontstaan is.

bedankt voor de review alleen jammer dat het probleem groter was als van tevoren vertelt daardoor was ik langer bezig en alles opgelost echter de regen pijp achter die dicht zit wil ik best oplossen hoor dat is het werk ook niet daarom wou je het zelf doen om kosten te besparen wat ik begrijp als je hulp nodig hebt mag je bellen

• Review door Dhiraj, Tilburg
    Beoordeeld op 14 mei 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Mijn Riool was verstopt. Bas Koelman heeft het snel en vakkundig opgelost. Wordt dezelfde dag opgelost echt een aanrader. Top dankjewel Bas

dankjewel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 8 mei 2024

Riolering en afvoer: Rioollucht in huis

Bas is heel aardig en communiceert duidelijk. Hij heeft advies gegeven over het verhelpen van de riool lucht in de badkamer. De installatie daarvan ga ik zelf doen.
    (Bewerkt op 14 mei 2024)

dankjewel

• Review door Harun Pinarbasi, Eindhoven
    Beoordeeld op 1 mei 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Bas kon snel langskomen (de volgende ochtend al) en van te voren ook prijsindicatie gekregen. Hij kwam betrouwbaar over en daad bij woord heeft hij zijn werk erg goed en kundig uitgevoerd + 3 maanden garantie gekregen. Ik kreeg achteraf wel een iets hogere factuur dan de prijs die voorheen hebben afgesproken. Dat was wel iets minder, maar ik snap het wel dat hij van omg. Dongen naar Eindhoven moet rijden en ook nog BTW moet afdragen. Zou alleen fijn geweest zijn als ik dit eerder wist. Maar ik vind goede/betrouwbare service belangrijker dan goedkope dienstverlening. Daarom krijgt Bas van mij 5 sterren. Dik en dubbel waard👍🏼

dankjewel voor het mooie review prijsindicatie gegeven wat we eigenlijk niet doen maar we hadden gezecht ongeveer 65 100 euro het werd 119 dit komt ook omdat we van te voren niet kunnen zeggen wat voor verstopping we tegen komen gelukkig viel het hier mee

Reactie geplaatst 1 mei 2024