Barry Elektrotechniek

Barry Elektrotechniek beoordelingen (13)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 8 nov 2018

TL buis in de keuken repareren

Prima electricien. Het probleem met de tl balk was lastiger dan gedacht, maar Barry kwam met een prima oplossing. Heldere communicatie, kwam op de afgesproken tijd.
  • Review door Jolanda Kustermans
    Beoordeeld op 22 okt 2018

Compleet verlichting van de tuin aangelegd, kortsluiting opgelost en algemene verlichting van een parkeergarage vervangen naar LED armaturen voor de VVE.

Barry komt zijn afspraken na. Hij maakt eerst een afspraak en komt dan meten. Daarna brengt hij binnen enkele dagen een nette offerte uit met een eerlijke prijs. Binnen twee dagen de afspraak ingepland voor de werkzaamheden en samen met zijn medewerker hebben ze het werk prima afgeleverd. Zelfs toen we hem vroegen om nog iets meer uit te voeren dan dat we eigenlijk hebben afgesproken, was dat niet teveel. De extra kosten waren ook redelijk. Wij zijn zo tevreden over Barry dat we hem gevraagd hebben om nog wat extra klussen uit te voeren. We zullen hem zeker aanbevelen bij onze klanten, vrienden en bekenden.
  • Review door Marjolein van Driel
    Beoordeeld op 17 okt 2018

De elektra van de keuken aangelegd volgens de keuken tekening (nieuwe keuken), nieuwe groepenkast geplaatst

Blij met het werk, keurig afgehandeld en kwam altijd netjes op tijd. Overal enorm tevreden - ik beveel Barry Elektrotechniek voor iedereen aan.
    (Bewerkt op 18 okt 2018)