BARESKO

BARESKO beoordelingen (121)

• Review door Tim, Rotterdam
    Beoordeeld op 18 aug 2020

Stucen: 80 m2 wanden; 45 m2 plafonds

Algemeen netjes werk. Qua voorbereiding alleen niet optimaal. Nieuwe luxe verwarming niet afgedekt, ligt nu vol met stucmiddel. Ook geen overleg gehad over verwarmingen weghalen zodat hierachter gestuct kon worden (hier is dus ook niet gestuct). Moest zelf nog wel overal naschuren.
  • Review door Pavel, Veldhoven
    Beoordeeld op 1 aug 2020

Stucen: 100 m2 wanden

Aanrader. Zeer snel en echt netjes gestuukt. Glade en strake muren; geen rommel achtergelaten. Verhouding prijs/kwaliteit = top! Goede communicatie.
  • Review door Pieter, Warmond
    Beoordeeld op 21 jul 2020

Stucen: 60 m2 wanden; 50 m2 plafonds

Heel blij met deze jongens, goed en vakkundig werk geleverd! Ze werken snel door! Zowel plafonds als muren.
  • Review door Jilles, Dinteloord
    Beoordeeld op 21 jul 2020

Stucen: 200 m2 wanden; 12 m2 plafonds

Super bedrijf echte vakmensen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 16 jul 2020

Stucen: 115 m2 wanden

Het werk is fantastisch gedaan!! Snel, rustig, opgeruimd achter het werk. Heel vriendelijk en prettig in omgang. Voor ons volgende klus zal ik alleen dit team vragen. Veel dank aan Baresko
  • Review door Romy, Zwaag
    Beoordeeld op 11 jul 2020

Stucen: 200 m2 wanden; 50 m2 plafonds

Fantastische club met ervaren stukadoors. Erg tevreden over Baresko en zijn mannen!
  • Review door Erkan, Drunen
    Beoordeeld op 30 jun 2020

Stucen: 175 m2 wanden

Zo fijn dat ze na mijn oplevering direct aan de slag konden. Netjes gewerkt tegen een mooie prijs. Bedankt!
  • Review door Timo, Zoetermeer
    Beoordeeld op 25 jun 2020

Stucen: 120 m2 muren

Korte versie van review: goede communicatie, super-snel afspraken gemaakt voor uiteindelijk 135m2 stucwerk en zéér goed stucwerk afgeleverd in één dag!! Maandagavond 22 juli opdracht op Werkspot geplaatst, zelfde avond nog in contact gekomen met Baresko. Afspraak gemaakt voor woensdag 24 juli om voorstrijk aan te brengen. Dag later zijn drie heren van Baresko begonnen met het stucwerk en hebben 135m2 in een dag heel netjes afgeleverd. Uiterst tevreden over het werk van Baresko. Volgende week komen ze nog een keer om ook de hele woning te voorzien van spuitwerk. Ik zal ze zeker aanbevelen bij anderen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 20 jun 2020

Stucen: 160 m2 wanden; 50 m2 plafonds

Binnen twee weken is ons hele huis (meer dan vooraf ingeschatte m2) gestuct én geschilderd (latex spuiten), inclusief droogtijd van een paar dagen. Na het maken van de offerte, konden ze een paar dagen later al beginnen. Tussendoor nog even langskomen voor wat aanpassingen was geen probleem. We zijn blij met onze witte muren! Mochten we nog eens een klus hebben, weten we ze te vinden!
  • Review door Bart, Utrecht
    Beoordeeld op 19 jun 2020

Stucen: 90 m2 wanden; 60 m2 plafonds

De mannen van Baresko zijn top!! Op woensdag gebeld of ze ons huis in Utrecht helemaal konden stucen (binnen). Nog geen 1,5uur later stonden ze alles op te meten en vrijdag einde dag was álles gedaan. Super strak, goede prijs, goede communicatie. Zeker aan te bevelen!