BARESKO

Stucen: 100 m2 plafonds

• Review door Floor, Spaarndam
    Beoordeeld op 23 mrt 2021

Stucen: 40 m2 wanden

Super geregeld en heel blij met het resultaat. Konden snel aan de slag en waren ook snel klaar. Ziet er netjes uit. Blij!
    Beoordeeld op 22 mrt 2021

Stucen: 55 m2 wanden

• Review door Tessa, Den Haag
    Beoordeeld op 16 mrt 2021

Stucen: 120 m2 wanden

• Review door Chris, Nieuwegein
    Beoordeeld op 3 mrt 2021

Badkamer Stucen: 25 m2

---- BARESKO Toppers! ---- 1. Snelle afspraak mogelijk. 2. Duidelijke afspraken 3. Goede prijs 4. Snel en netjes. Erg vriendelijke mensen, die ik zeker kan aanbevelen.
    Beoordeeld op 1 mrt 2021

Stucen: 50 m2 wanden

Het zijn hard werkende mannen. Paar keer koffie aangeboden, maar ze zijn zonder pauze door gaan werken. Muren zijn erg glad opgeleverd. Ik zou ze absoluut aanraden.
  • Review door Daniel, Den Haag
    Beoordeeld op 25 feb 2021

Stucen: 49 m2 wanden; 28 m2 plafonds

Zeer goede ervaring! Goed contact en Baresko kon meteen aan de slag dezelfde week. Hij is goed bereikbaar via telefoon en rekent een eerlijke prijs. Bedankt.
  • Review door Bowey, Waalwijk
    Beoordeeld op 24 feb 2021

Stucen: 75 m2 wanden; 40 m2 plafonds

Baresko werkt snel, was op ZEER korte termijn beschikbaar, duidelijke prijs afgesproken aanzienlijk lager dan andere vakmannen, Hierdoor was ik een beetje wantrouwend. Echt nergens voor nodig de mannen hebben perfect werk afgeleverd! Als ik of iemand die ik ken ooit nog stucadoors nodig heeft. Dan beveel ik Baresko 100% zeker aan. Vriendelijke mensen met passie en jarenlange ervaring in het vak. Kortom Top bedrijf!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 17 feb 2021

Stucen: 365 m2 wanden; 187 m2 plafonds

Goed werk voor de prijs. Niet zo netjes achter gelaten. En de eerste dag waren ze hier voor maar één uur omdat iets met hun auto/ bus slecht gegaan was. Ik denk we waren eigenlijk "dubbele booked" en ze moesten terug naar een andere opdracht. Maar voor ons dat maakte niet zo veel uit, want we had de tijd en ze konden alles klaar hebben in nog een en half dagen. We zijn tevreden voor de prijs trouwens.
  • Review door Niek, Berlicum
    Beoordeeld op 16 feb 2021

Stucen: 50 m2 wanden; 20 m2 plafonds

Prima ervaring. Netjes en snel gewerkt! Volgende klus wordt zeker weer door Baresko uitgevoerd!