BARESKO

BARESKO beoordelingen (121)

Beoordeeld op 15 nov 2019

Stucen: 60 m2 wanden; 45 m2 plafonds

Wij zijn super blij met het werk van Baresko. Ze konden op hele korte termijn komen en hebben geweldig werk geleverd. Het plafond is super strak en er moest een kast gestuct worden wat heel lastig was, maar het is perfect gedaan. We raden Baresko aan iedereen aan.
  • Review door Ab, Olst
    Beoordeeld op 14 nov 2019

Stucen: 46 m2 wanden; 20 m2 plafonds

Baresko heeft perfect vakwerk geleverd. Op 1 dag 2 slaapkamers voorzien van stucwerk. Het stucwerk ziet er perfect uit. Het werk werd door 3 mannen uitgevoerd en deze kan je prima over de vloer hebben. Zij hebben ons huis en de oprit keurig achter gelaten. Aanrader!!!! Ab Visser Olst
  • Review door Freek, Almere
    Beoordeeld op 12 nov 2019

Stucen: 30 m2 wanden; 4 m2 plafonds

Ben erg tevreden over de werkzaamheden die zijn gedaan De gehele badkamer is gestucadoord en ziet er prachtig uit. Ben erg tevreden over de manier waarop de afspraak is gemaakt, jullie konden zeer snel al beginnen. De jongens waren prima lui. Direct begonnen ze met het leggen van stuckloop van de voordeur naar de badkamer. Alles keurig gewerkt en bij het opruimen werd ook de trap nog even met een natte doek afgenomen. Petje af voor de mannen. Deze jongens zeker een aanrader. met vriendelijke groet, Freek Stembert Almere
  • Review door marjolein, Wormerveer
    Beoordeeld op 9 nov 2019

Stucen: 30 m2 wanden

Snelle reactie en uitvoering. Nette uitvoering en aandacht voor detail (zelfs alle vloeren willen afplakken ). Als ik nog een klus zou hebben zou ik ze zeker bellen.
  • Review door Jeroen, Oostvoorne
    Beoordeeld op 30 okt 2019

Stucen: 100 m2 wanden; 60 m2 plafonds

Snel contact met de vakman. Eerste dag alles in de voorstrijk en de 2e dag alles gestuuct door Baresko en zijn team. Fijne betrouwbare rustige mannen die hard werken. Zeer strakke wanden na hun werk. En na het werk alles schoongemaakt en geveegd. Baresko is een aanrader voor uw stucwerk!
  • Review door Jacq, Malden
    Beoordeeld op 24 okt 2019

Stucen: 20 m2 wanden; 20 m2 plafonds

Snelle reactie, zowel bij het afspreken van de opdracht als bij de uitvoering van het werk. Enkele dagen na afloop van de klus bleek het stucwerk te wijken; na contact is er snel en adequaat gereageerd. De muren en het plafond zien er zeer goed uit. Lastig is dat op één na de mannen de Nederlandse taal niet machtig zijn, waardoor communicatie tijdens het werk zelf wat gebrekkig verloopt. Ze zijn echter verder zeer vriendelijk en correct.
  • Review door Wesley, Eindhoven
    Beoordeeld op 21 okt 2019

Stucen: 30 m2 wanden; 44 m2 plafonds

De heren kwamen op zondag ruim voor afgesproken tijd. Kwamen zeer professioneel over, legde alles goed uit en gingen meteen aan de slag. Ze hebben bij mij in 1 dag de hele woonkamer en plafond zeer netjes en strak gestukadoord. Het gaat hierbij over 44m2 plafond en alle aangrenzende wanden, het bewijst dus harde werkers voor een zeer lage prijs voor hoge kwaliteit. Echt een aanrader! Toen de klus geklaard was, werd alles netjes achter gelaten. De woonkamer werd geveegd, het halletje gedweild en zelfs de hal van de flat naar beneden (ik woon 3 hoog) werd schoongemaakt zodat de buren er geen hinder van hadden. In de toekomst mogen ze weer langs komen, vak mensen zijn het, met oog voor detail!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barchem
    Beoordeeld op 10 okt 2019

Stucen: 20 m2 wanden

Keurig werk, niet duur en ook nog eens erg snel. Na mijn aanvraag werden de muren de volgende dag al gestuct.
  • Review door Danijel, Leende
    Beoordeeld op 6 okt 2019

Stucen: 37 m2 wanden; 17 m2 plafonds

De mannen werken netjes en precies, snelle reactie op het werk met een scherpe prijs. Zeker aan te raden. Het is een mooie vlekkeloze garage. Dank je wel
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lottum
    Beoordeeld op 4 okt 2019

Stucen: 78 m2 wanden; 33 m2 plafonds

Ik kan Baresko alleen maar aanraden! Het zijn hele harde werkers die hun werk netjes uitvoeren, en voor een betaalbare prijs. Onze wanden en plafonds zijn weer als nieuw. Pluspunt is ook dat ze mooi helemaal tot aan de grond stucen, alle gaten netjes gedicht. Plinten kunnen er weer mooi tegen aan. Ga zo door mannen !