baltus sloten service en montage

baltus sloten service en montage beoordelingen (190)

• Review door Joanna & Lodewijk, Muiden
    Beoordeeld op 13 jan 2025

Buitendeuren repareren: 1 deur; Voordeur

Zeer professioneel en heel aardig!
  • Review door N. Buis, Leusden
    Beoordeeld op 3 jan 2025

Buitendeuren repareren: 1 deur; Openslaande deuren

De voordeur opent en sluit weer als een zonnetje. Had de klus ‘s avonds geplaatst en kon de volgende dag al komen. Ben erg tevreden met het resultaat.
  • Review door Stephan, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 dec 2024

Sloten plaatsen of repareren: 1 slot; Slot repareren

Vakman!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 20 dec 2024

Binnendeuren: 1 deur; Reguliere deur

Paul heeft d binnendeur van rechtsom naar linksom draaiend aangepast. Dit heeft hij prima gedaan. Paul is een vakman en gebruikt het juiste gereedschap. Aan te bevelen
  • Review door Menno, Almere
    Beoordeeld op 13 dec 2024

Binnendeuren: 1 deur; Reguliere deur, Verzwaarde binnendeur

Ik had een zware binnendeur waarvoor een extra paumelle scharnier geplaatst moet worden. Paul kwam met de oplossing om een extra bij te plaatsen ipv de kozijnen te moeten vervangen. De uitvoering is prima verlopen. Paul is rustig, vriendelijk en ervaren.
  • Review door george Keukens, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 dec 2024

Sloten: 2 sloten; Verdekte scharnieren vervangen/ vernieuwen

sympathieke voorzichtig werkende vakman goede persoon voor verdekte schatnieren
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 2 nov 2024

Buitendeur repareren: 1 deur; Openslaande deuren

• Review door Robin, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 okt 2024

Repareren: 1 deur

Heeft de deur van mijn appartement opgeknapt; scharnieren, valdorpel, tochtprofielen etc. Vriendelijke vent, snelle communicatie, komt op tijd en houd je netjes op de hoogte. Absolute aanrader en ipv zelf met tochtstrips van de bouwmarkt die net niet lekker houden etc aan de gang te gaan, zou ik zeker Baltus service aanraden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woudenberg
    Beoordeeld op 28 okt 2024

Binnendeur plaatsen

Paul heeft bij ons drie invisible scharnieren in een hardhout kozijn gefreesd en de deur afgehangen. Wij zijn niet tevreden over de werkzaamheden. - De scharnieren zijn te laag gemonteerd en heeft de gaten voor het scharnier daarna nog een keer gefreesd en met plamuur opgevuld. - Scharnieren zijn te ondiep gefreesd en krom getrokken door montage - Deur kon niet meer dicht met afdek plaatjes van het scharnier. - De gefreesde gaten zijn scheef en niet netjes gefreesd. Tot een nader oplossing is het niet gekomen helaas en een andere vakman in moeten schakelen met extra kosten en drie nieuwe scharnieren van €153,- Oordeel zelf als je de foto’s bekijkt.
    (Bewerkt op 28 okt 2024)
  • Review door Elliot, Purmerend
    Beoordeeld op 20 okt 2024

Buitendeur repareren: 1 deur; Openslaande deuren

Super fijne ervaring gehad met deze meneer. Hij denkt goed mee en is van tevoren ook langs gekomen om de klus te bekijken. We hadden veel tochtproblemen en die zijn nu verholpen. Echt een aanrader!