Vrijdag contact gelegd en vandaag is klus al uitgevoerd. Snelle communicatie en het uiteindelijke resultaat is prachtig. Vakkundig 10m2 geschuurd en in de white wash gezet. Kortom zeker aan te bevelen
Review door Roy, Sittard
Roy, Sittard
Beoordeeld op 25 feb 2019
Eiken parketvloer schuren en oliën, ca. 130 m2
Heel tevreden over het werk van Bahri Parket. De communicatie verliep vloeiend, de vloer is vakkundig geschuurd en met white-wash olie behandeld, en de prijs was erg scherp. Mimoun en zijn collega's zijn erg prettig in de omgang en denken graag met je mee om het resultaat volledig op je wensen af te stemmen. In één woord: top!
Review door Martin, Amersfoort
Martin, Amersfoort
Beoordeeld op 23 feb 2019
Krassen verwijderen uit houten vloer
Aardige en eerlijke kerels, goed vakmanschap geleverd. Onze vloer ziet weer als nieuw. We zijn er blij mee.Dank mannen!
Review door Br, Amsterdam
Br, Amsterdam
Beoordeeld op 19 feb 2019
Vloeren: 40 m2; Vloer gisteren verkeerde olie op gedaan; Lamelparket
Erg fijne mensen en klus goed uitgevoerd
Review door Karen, Zuidland
Karen, Zuidland
Beoordeeld op 18 feb 2019
Vloer schuren
Goed werk geleverd in een nette tijd. Met deze mannen kun je goed afspraken maken en wij zijn ook erg tevreden. De vloer ziet er weer prachtig uit! Prijs, kwaliteit is prima in orde.
Vandaag hebben de heer Bahri en collega mijn grenen houtenvloer geschuurd en met white wash olie behandeld. Ben super blij met het resultaat! De vloer is lichter geworden en ziet er prachtig uit, en dat voor n mooie prijs. Afspraak was snel gemaakt, en de klus was in een paar uur geklaard. Fijne, betrouwbare heren.
Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
Beoordeeld op 2 feb 2019
Eikenhouten vloer opschuren
Eikenhouten vloer heel netjes geschuurd en white wash overheen gedaan, binnen een dag afgewerkt. Nette, betrouwbare man en snelle werker.
goed afspraken naar gekomen .en ook tijd en prijs heel goed. alleen nu achter gekomen dat tv kabel door is geschuurd. en de droogloop mat helemaal kapot geschuurd. dat is dan wel wat slordig.