Heel goed contact met Bahri en goede afspraken gemaakt. Werkmannen vriendelijk en beleefd. Vloer is mooi geworden, alleen 4 sterren voor kwaliteit omdat een tweede bezoek nodig was om een aantal ruwe plekken in de lak weg te werken. Wat ze netjes gedaan hebben. Ik beveel hem aan.
Bahri was erg snel in de communicatie en stelde zich flexibel op. Hij kwam zeer vriendelijk en betrouwbaar over en had kennis over zijn vak. Hierdoor hadden wij gelijk het gevoel het werk in de juiste handen te hebben gelegd. Daarnaast heeft hij onze vloer kwalitatief behandeld waardoor de vloer er weer als nieuw uitziet! Wij zijn zeer tevreden en blij met het resultaat en zijn service. Zouden hem zeker nogmaals inzetten of aanraden!
Vriendelijke en behulpzame mensen. De werkzaamheden zijn In goed overleg perfect uitgevoerd. De vloer ziet er na behandeling van olie perfect uit. Wij zijn erg tevreden. Uitleg over het uitharden van de nieuwe olie laag was duidelijk. Het enigste wat ik miste was een afspraakbevestiging per mail.
Ik ben erg tevreden over het werk van Bahri Parket & Houten. Ze waren erg vriendelijk, hebben goed werk geleverd, communiceerde goed en het resultaat mocht er zijn. Zeker aan te raden