Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën

Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën beoordelingen (397)

• Review door Jane, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 7 dec 2021

Vloeren: 30 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

Was erg blij met deze mannen! Alles werd duidelijk besproken en afspraken werden nagekomen! Keurig werk afgeleverd!!
  • Review door Noëlle, Den Haag
    Beoordeeld op 29 nov 2021

Vloeren: 150 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Lamelparket

Meneer Bahri is een hele fijne vent om mee te communiceren en te werken. Wij moesten 150m2 laten behandelen. Dit kon op kort termijn en was binnen 1 dag klaar. Resultaat is erg mooi en wij zijn er super blij mee. Betrouwbaar en vakbekwaam. Zeker een aanrader!
  • Review door Justin, Tinte
    Beoordeeld op 25 nov 2021

Vloeren: 75 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

Super, zondag avond laat even contact gehad en gelijk geregeld en zeer flexibel. Klus uitgevoerd door Mo. No en zijn collega werken hard en hebben geweldig werk geleverd, zeer blij mee!
  • Review door Marijke, Rotterdam
    Beoordeeld op 19 nov 2021

Vloeren: 90 m²; Vloer schuren, Schuren en in de was/olie; Massief p...

Zeer tevreden, Deze heren zijn bekwaam, vriendelijk, snel, betrouwbaar en hebben een goede prijs. Super aanrader!
  • Review door Marije, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 nov 2021

Vloeren: 30 m²; Vloer schuren; Lamelparket

Snelle reactie gekregen! Daarna een afspraak gemaakt om mijn Merbau vloer te schuren en te lakken. Aardige vakmensen! En mijn vloer ziet er als nieuw uit. Erg tevreden dus.
  • Review door J.P., IJsselstein
    Beoordeeld op 16 nov 2021

Vloeren: 36 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

komt zijn afspraken na en meer dan dat. denk ook met je mee voor een oplossing. kortom voor een goede vakman neemt u Bahri en je houten vloer is weer als nieuw
  • Review door Thijs, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 nov 2021

Vloeren: 65 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Laminaat

Mo Boen, heeft fantastisch werk geleverd vanuit Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën. Kwam op tijd aan en heeft de 60 m2 in 6 uurtjes geschuurd en in de olie gezet. We zijn erg blij met het resultaat.
  • Review door Natasja, Dinteloord
    Beoordeeld op 15 nov 2021

Vloeren: 50 m²; Vloer schuren, Oliën; Massief parket

Ontzettend tevreden! Team Bahri heeft onze grenen vloer die erg beschadigd was weer omgetoverd tot een prachtige vloer die weer zo goed als nieuw lijkt. We hadden vooraf wat twijfels of we de vloer nog een 2e leven wilden inblazen maar Bahri verzekerde ons dat we er geen spijt van zouden krijgen. En wat zijn we blij dat we hebben doorgezet. Bahri en zijn collega's zijn echte vakmannen en denken mee met de klant. Van ons krijgen ze een dikke 10!
  • Review door Mariette , Oegstgeest
    Beoordeeld op 15 nov 2021

Vloeren: 50 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

Helaas is de vloer niet naar verwachting gedaan. Aangegeven welke olie ik wilde en dat het een vloer met een v groef betrof. de V groeven zijn niet apart geschuurd en de medewerkers hadden niet het juiste gereedschap bij zich om de speciale olie aan te brengen. De olie is nu met een machine aangebracht met een handdoek als hulpstuk dit had met een speciale vloerborstel of roller moeten gebeuren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 14 nov 2021

Vloeren: 110 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

Het omtoveren van een tapis eiken vloer, met 25 jaar waslagen, tot een lichte satijngladde vlakte, dat is magic! Goed gedaan mensen, super hard gewerkt, jullie maakten er een erekwestie van. Maar blijf ook in gesprek, tegenvallers in het werk is niet alleen jullie risico. Dus als er bobbels tevoorschijn komen of spijkers komen naar boven: geef de eigenaar de keuze om dit meer-werk te laten doen. Mamoun, hulde voor je hardwerkende mannen die zelfs op zondag terugkwamen om de (alsnog) noodzakelijke 3e laklaag aan te brengen. Wij genieten nu van een prachtige vloer. Anna