Azis

Azis beoordelingen (171)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 26 mrt 2022
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt, Rioollucht in huis
    Initieel was de prijs voor de ontstopping 1 aantrekkelijke prijs, dit werd verdubbeld. Waarna verteld was dat er geen haast was om het geld over te maken en vervolgens in de avonduren werd verzocht om maar een transactiebewijs toe te zenden. Kortom de ontstopping is verholpen voor twee keer de afgesproken prijs, voortaan maar op loodgieter.nl voor een voordeligere prijs en direct beschikbaar.
  • Review door Philip, Rijswijk
    Beoordeeld op 21 mrt 2022
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Vriendelijk, betrouwbaar en kundig. Ze kwamen snel en het probleem is naar tevredenheid gefixt. Zeker aan te raden !!
  • Review door Marcel, Etten-Leur
    Beoordeeld op 15 mrt 2022
    Lekkage mbt de waterleiding verhelpen in de keuken!
    Vanwege een heftige lekkage hebben we via werkspot gezocht naar een loodgieter en kwamen we uit bij Azis! Hij is erg betrouwbaar en denkt mee naar oplossingen. Ook houdt hij je continue op de hoogte m.b.t. de werkzaamheden. Wat wij als zeer prettig ervaren! Hij heeft alle leidingen vervangen onder onze vloer zonder deze te beschadigen en heeft tegelijkertijd een kruipruimte gemaakt. Ook heeft hij buiten alle leidingen vervangen. Er moest veel gebeuren en hij heeft dat heel netjes opgelost en is daar heel nauwkeurig in. Geen last meer van een lekkage(s) en je krijgt hierbij nog garantie ook. Echt een topbedrijf! Dus mocht je op zoek zijn naar een loodgieter? Twijfel dan niet en neem contact op met Azis!!!
  • Review door I, Driebruggen
    Beoordeeld op 25 jan 2022
    Lekkage: Afvoer afgebroken
    Erg goede loodgieter! Geeft snel antwoord met whatsapp en komt afspraak na. Werkt keurig en net zo lang totdat het probleem verholpen is. Top!
  • Review door Patrick, Schiedam
    Beoordeeld op 25 jan 2022
    Waterleiding en riolering: Lekkage verhelpen; Leidingen of afvoer
    Zeer goede vakman, werkt erg netjes, secuur en weet van aanpakken . Goede communicatie en op zeer korte termijn de reparatie al uit kunnen voeren. Prijs kwaliteit echt super. Voor de volgende klus bel ik hem absoluut weer! Bedankt Topper!