Azis

Azis beoordelingen (171)

• Review door Stefan, Zeist
    Beoordeeld op 16 jan 2023
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Goed werk geleverd. Netjes in de communicatie. Erg zelfstandig in de uitvoering.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 14 jan 2023
    Waterleiding en riolering: riool vervangen; Leidingen of afvoer
    Vriendelijke provisionele vakman, die op zaterdag middag een stuk riolering onder de vloer vervangen heeft. Top! voor een goede prijs
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Prima hulp! Vakkundig en vriendelijk! Heldere uitleg en goede geholpen om verstopping te verhelpen!
    good and fast work. Excellent communication, professional. Recommended
  • Review door Chris Toonen, Cuijk
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    goed en snel werk geleverd. Communicatie uitstekend, vakman. In alle opzichten aanrader. score iets lager omdat de prijs ineens toch behoorlijk (de helft!)opliep voor onderdelen.
  • Review door Eliana, Schiedam
    Beoordeeld op 12 jan 2023
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Aziz belde mij met intresse in deze klus en zei dat hij eigenlijk meteen beschikbaar was. Aangezien het een spoedklus was, kon dit voor mij niet beter! Hij belde netjes dat hij 10 minuten later was, en vroeg of hij een collega mee mocht nemen. De communicatie was uitstekend! Van te voren een prijs afgesproken. Ondanks dat het probleem groter was dan verwacht, en ze langer bezig waren, bleef dit zo en hebben ze alles vakkundig en netjes opgelost! Erg blij met deze service.
    Beoordeeld op 12 jan 2023
    Lekkage: Montage nieuwe afvoer dompelpomp
    Azis is vriendelijk, reageert snel en heeft het probleem vakkundig verholpen. Toch een wat lagere score omdat ik de prijs erg hoog vond voor een uur werk.
  • Review door Abel, Hilversum
    Beoordeeld op 11 jan 2023
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Verstopping in de riolering vakkundig opgelost. Azis stelde daarnaast voor om een verbetering door te voeren, wat hij ook heeft gedaan. Komt zijn afspraken na en communiceert goed
  • Review door Suzanne, Den Haag
    Beoordeeld op 10 jan 2023
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Azis heeft bij ons verstopping in de keuken verholpen. Verstopping zeer netjes en vakkundig verholpen. Erg vriendelijk. Kan Azis zeker aanbevelen!!
  • Review door Chantal, Piershil
    Beoordeeld op 10 jan 2023
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Azis was iets later in verband met een andere klus, dit werd keurig aangegeven door even te bellen. Bij binnenkomst heeft azis de gootsteen grondig ontstopt. De verstopping viel mee maar toch heeft hij de gehele leiding schoongemaakt voor de zekerheid. Daarnaast heeft hij nog in de kruipruimte gekeken of de leidingen nog goed waren. De klusser kwam vriendelijk en professioneel over. Hij heeft aangegeven goed bereikbaar te zijn en we weten zeker wanneer we in de toekomst een probleem hebben met onze riolering dat we Azis bellen.