Averink Boomverzorging

Averink Boomverzorging beoordelingen (41)

• Review door Guido, Leiden
    Beoordeeld op 18 jun 2015

Laurierboom verwijderen

Absolute aanrader! Snel afspraak mee te maken. Goede prijs en super service. Heel mn tuin weer helemaal netjes! Dank daarvoor.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bleiswijk
    Beoordeeld op 4 jun 2015

snoeien krulwilg

Erg tevreden over Averink Boomverzorging, goede prijs, is er op de afgesproken tijd, ruimt alles weer keurig op, ervaren snoeier. Echt een aanrader om te vragen voor snoeiwerkzaamheden etc. Als we weer snoeiwerkzaamheden hebben is hij de 1e die we vragen.
  • Review door Sam, Den Haag
    Beoordeeld op 27 mei 2015

2 bomen snoeien en een stukje van de bovenkant af

Ruben kwam netjes op tijd! (15 minuten eerder dan besproken). Hij was aardig en vriendelijk, ook telefonisch was hij goed bereikbaar. Toen ik hem vorige week belde nam hij ook direct op, zodat we gelijk een afspraak konden maken. Dat is erg prettig, flexibel en bereikbaar! Hij gaf tijdens het telefoongesprek aan dat hij ongeveer 1,5 uur erover zou doen om mijn 2 bomen te snoeien en in te korten. Dit heeft hij zelfs in 45 minuten gedaan!, en alles heeft hij ook erg netjes achtergelaten. De takken e.d. was ook nog netjes opgeruimd en meegenomen door Ruben. Ook de prijs was top! Voordat ik de klus op Werkspot had geplaatst, ben ik eerst een offerte gaan opvragen bij Studentenkarwei, die vroegen er het drievoudige voor, en hadden 2 man nodig plus 4 uur aan werk... Als ik er weer iets aan de tuin moet gebeuren dan ga ik zonder twijfel Averink Boomverzorging bellen.
  • Review door peter, Den Haag
    Beoordeeld op 22 mei 2015

rooien drie bomen in tuin

Zeer goed ervaring! Vandaag drie bomen laten kappen en afvoeren, mannen kwamen keurig op tijd en het werk werd zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd. Houtafval werd keurig in twee keer afgevoerd. Zeer tevreden over het uitgevoerde werk, een aanrader!!
  • Review door T. van Westbroek, Leiden
    Beoordeeld op 13 mei 2015

Het kappen en rooien van een conifeer. Inclusief afvoeren.

De opdracht, het verwijderen van acht meter hoge conifeer, is snel en tegen uitstekende prijs uitgevoerd. De boel is keurig schoon achter gelaten. Aanrader!
  • Review door Frits, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 8 mei 2015

Snoeien en stammen en wortels verwijderen

Averink Boomverzorging is een prima bedrijf. Komt op tijd, werkt hard en laat alles keurig achter!!
    Beoordeeld op 22 apr 2015

Boom snoeien zodat deze weer een aantal jaar zonder problemen en ov...

Met grote voortvarendheid is Ruben de meelbes in de binnentuin ingeklommen en heeft die mooi gesnoeid en hij heeft het restmateriaal netjes afgevoerd en de tuin schoon achtergelaten. Zeer tevreden over de snelle uitvoering en het vakmanschap.
  • Review door nicky, Den Haag
    Beoordeeld op 1 feb 2015

boom verwijderen tot 1 meter boven de grond

Snel en netjes de boom verwijderd volgens afspraak. Alles ook afgevoerd, helemaal top.
    Beoordeeld op 18 okt 2014

het kappen en afvoeren van een treurwilg

Het kappen van 2 bomen is door Averink Boomverzorging met vaart, zorgvuldig en accuraat uitgevoerd. Ik ben erg tevreden, het was een flinke klus. Ook takken netjes afgevoerd en het terrein met bladblazer weer schoongemaakt. Een aanrader dus en graag bereid tot referenties!
  • Review door Jan, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 9 okt 2014

Kastanjeboom snoeien

Goed, veilig en snel uitgevoerd. De boom staat er weer keurig bij. Al het afval netjes opgeruimd en afgevoerd.