AV Vloeren

AV Vloeren beoordelingen (78)

• Review door Robbert, Noordwijk
    Beoordeeld op 3 apr 2017
    Egaliseren vloer 70m2
    Zeer goede ervaring. Snel opgelost en hoge kwaliteit. Zeker een aanrader.
  • Review door Alice, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 25 mrt 2017
    Egaliseren vloer woonkamer en gang ongeveer 40m2
    Aardige jongens. Snelle reactie, werken professioneel, echte vakmannen. Egaliseren van de vloer is super gedaan, strakke vloer. Ze houden zich aan de afspraak. Eerlijke en betrouwbare jongens. Blij dat we voor hun gekozen hebben!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 23 mrt 2017
    egaliseren van vloer 25 vierkante meter
    Super snelle reactie Vakmannen Keurig werk Volop tevreden
  • Review door Yvonne, Bilthoven
    Beoordeeld op 21 mrt 2017
    Egaliseren vloer woonkamer 35m2
    Klus; dichtsmeren sleuven van vloerverwarming en egaliseren van vloer woonkamer van 36m2. Na het plaatsen van de klus op werkspot.nl kregen wij een zeer snelle ractie van Anthony van AV vloeren. Een vakman, die zijn werk heel serieus neemt, zeer professioneel is en zijn afspraken nakomt. De klus is gisteren uitgevoerd en wij zijn meer dan tevreden over het resultaat. Kortom een aanrader! Top!
  • Review door Walter, Culemborg
    Beoordeeld op 12 mrt 2017
    5 m2 PVC vloer leggen
    Anthony heeft de vloer in de hal op de eerste verdieping en daarnaast van mijn lelijke plavuizen in de keuken een mooie strakke vloer gemaakt. Komt zijn afspraken meer dan na en is een aanrader!
  • Review door Jan, Eindhoven
    Beoordeeld op 27 feb 2017
    vloerbedekking (tapijt) 35 m2 en linoleum (1 m2 los gelegd) verwijd...
    Snelle reactie op geplaatste klus, complete offerte per mail en volgens afspraak de klus geklaard. Kortom, alles volgens afspraak. ik ben zeer tevreden over Anthonie en kan hem van harte aanbevelen.
  • Review door Umit, Nijmegen
    Beoordeeld op 11 feb 2017
    Pvc vloer aanleggen 25m2
    Vandaag PVC vloer laten aanleggen door AV Vloeren en het eindresultaat is perfect! Vloer is heel netjes aangelegd en dat zelfs zonder te egaliseren (Ik stond erop om het zonder egaliseren te doen). Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en ze wouden zelfs helpen met dingen wat niet iedereen zal voorstellen. Een aanrader dus en bij toekimstige klusjes zal ik ze zeker contacteren.
  • Review door Kelly Prinssen
    Beoordeeld op 8 feb 2017

Het stofferen van een open en dichte trap met ondertapijt en tapijt. En het egaliseren van de woonkamer en het aanbrengen van pvc houtstrook.

De trappen zijn super strak gelegd. Door de ondervloer loopt de trap heel zacht en kraakt de trap niet meer. Anthony werkt zeer nauwkeurig, kwam zijn afspraken na en heeft alles netjes geregeld. Aanrader dus!