Autosensor

Autosensor beoordelingen (152)

• Review door Eric, Utrecht
    Beoordeeld op 16 jan 2020
    Auto: Reparaties
    heeft het probleem snel gevonden, en is later terug gekomen om het nieuwe onderdeel te instaleren
  • Review door Chris, Vleuten
    Beoordeeld op 15 jan 2020
    Auto: Reparaties
    Ik heb een zeer goede ervaring met Christiaan. De communicatie was helder, kwam strak op tijd en heeft de opdracht (in de regen!) goed en netjes uitgevoerd. Er was van mijn kant sprake van een blunder maar ook dat heeft netjes opgelost. Voor de volgende klus weet ik wie ik ga contacten.
  • Review door Mario, Woerden
    Beoordeeld op 10 jan 2020
    Auto: Reparaties
    Vakman!! Reageert snel en is vriendelijk. Erg fijn zaken doen en een absolute aanrader. Ga hem absoluut weer contacten als ik een reparatie heb.
  • Review door Lisette, Haarlem
    Beoordeeld op 1 dec 2019
    Motorfiets reparatie of onderhoud: Reparaties
    Super tevreden over Christiaan. Hij heeft een moeilijke reparatie aan de motor van onze boot met veel precisie uitgevoerd. Het was heel fijn dat hij heeft meegedacht hoe de motor te repareren zondere al te hoge kosten te maken. De motor doet het weer als een zonnetje. Echt top!
  • Review door Wim, Amersfoort
    Beoordeeld op 19 nov 2019
    Auto: Reparaties
    Kan alleen maar zeggen dat Christiaan een vakman is die net zolang doorgaat tot het lukt. Kan deze vakman alleen maar aanbevelen.
  • Review door Daan, Den Bosch
    Beoordeeld op 8 nov 2019
    Top gozer en vakman!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 18 okt 2019
    Auto: Reparaties
    Snel en goed geholpen. We hadden een vast bedrag afgesproken maar Christiaan nam alle tijd. Ik ga hem vast nog eens nodig hebben.
    Beoordeeld op 13 okt 2019