Autosensor

Autosensor beoordelingen (152)

• Review door erik, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 jul 2020
    Boot
    Deze man kwam eerst een uur later dan beloofd toen keek hij naar het probleem en rekend 50 euro voorijkosten deze heb ik.betaald en hij beloofde de volgende week een afspraak te maken om het probleem op te lossen omdat hij jetbtoen niet kon verhelpen toen ik hem belde nam hij nooit op alleen een sms met ik.bel je later toen ik.iemamd anders liet bellen nam hij wel op. Oplichter dus geen zaken mee doen
  • Review door Thomas, Purmerend
    Beoordeeld op 29 jun 2020
    Motorfiets reparatie of onderhoud: Onderhoudsbeurt
    Duidelijke communicatie en werkt netjes. Mocht ik in de toekomst nog eens hulp nodig hebben schakel ik Christiaan zeker in.
  • Review door Frank, Volendam
    Beoordeeld op 8 mei 2020
    Bootonderhoud of reparatie: Reparaties, Apparatuur installeren
    Christiaan is deskundig, snel, accuraat en vriendelijk. Hij neemt de tijd tot hij het probleem (diesel van de boot had geen stroom) heeft opgelost. Beschaafde fixed price inclusief voorrijdkosten. Daar word je echt blij van als je met motorpech zit!
  • Review door Simeon, Pijnacker
    Beoordeeld op 3 apr 2020
    Auto: Reparaties
    Christiaan heeft goed en eerlijk werk verricht. Hij communiceert ook zeer vlot en duidelijk! Een aanrader!
  • Review door Serge, Ridderkerk
    Beoordeeld op 24 mrt 2020
    Auto: Verwijderen aftermarket autoalarm
    Christiaan is vriendelijk en reageerd snel, was snel beschikbaar en heeft mij goed geholpen met het verhelpen van een lekstroom welke door een aftermarket autoalarm werd veroorzaakt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woerden
    Beoordeeld op 10 feb 2020
  • Review door Moers, Oss
    Beoordeeld op 2 feb 2020
    Auto: Apparatuur installeren
    Goede., betrouwbare monteur. Iemand die uiterst nauwkeurig te werk gaat. Ik moest een achteruitrijcamera ingebouwd hebben en dat hij had hij snel voor elkaar. Niets dan lof, aanrader!
  • Review door Patrick, Den Haag
    Beoordeeld op 26 jan 2020
    Auto: Apparatuur installeren
    Geweldige vakman! Hij heeft de klus geklaard en ondanks dat het veel langer duurde dan gedacht, heeft hij alles naar behoren geïnstalleerd! Samen gecheckt of de Bury carkit goed werkte. Hij deed vervolgens niet moeilijk over de prijs, dus die heb ik zelf naar boven afgerond. Helemaal top! 👍
  • Review door Paul, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 jan 2020
    Auto: Reparaties
    Mijn raam ging niet meer open en Christiaan heeft dat super goed gerepareerd door er een nieuwe module in te zetten. Communicatie is helder, hij denkt mee in oplossingen en hij komt z’n afspraken na. Aardige betrouwbare man, absolute aanrader.