Autosensor

Autosensor beoordelingen (152)

• Review door Samir, Naarden
    Beoordeeld op 29 apr 2022
    Auto: Reparaties
    Snel en tevreden, goed werk geleverd auto rijdt weer als nieuw. Voortaan mijn to go monteur.
  • Review door Sietse, Arnhem
    Beoordeeld op 4 apr 2022
    Motorfiets reparatie of onderhoud: Reparaties
    Ik ben zeer goed geholpen, Christiaan heeft de electronica bekeken en getest en heeft het probleem opgelost. Daarnaast heeft hij de bedrading van de motor verlengd en zeer netjes door het stuur getrokken zodat het netjes weggewerkt is. Ik ben heel tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Velp
    Beoordeeld op 5 mrt 2022
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 3 mrt 2022
    Auto: Koppeling vervangen
    Christiaan heeft mij goed geholpen, de koppeling werkt weer goed en ik heb het idee dat hij secuur werkt en niet te gehaast of ondoordacht. Voor een andere reparatie zou ik hem weer bellen. Vriendelijk, en neemt ook de tijd om vragen te beantwoorden achteraf.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 23 feb 2022
    Auto: Reparaties
    Een super vakman die weet wat er aan de hand is en snel werkt . Hij lost het op en goed.
  • Review door Jeffrey , Haarlem
    Beoordeeld op 10 feb 2022
    Motorfiets reparatie of onderhoud: Onderhoudsbeurt
    Werkt secuur, en heeft oog voor detail, komt afspraken na en is betrouwbaar, ook de communicatie verliep soepel, ik ben zeer tevreden over de e reparaties/onderhoud die Christaan heeft uitgevoerd op mijn motor.
  • Review door M., Utrecht
    Beoordeeld op 26 jan 2022
    Auto: Reparaties, APK (Algemene Periodieke Keuring)
    Mijn oude kar (2000) doet het weer dankzij autosensor! Ook al had het magazijn in 1e instantie niet het juiste artikel meegegeven aan autosensor, binnen 24 uur was het alsnog opgelost. Ook toen de reparatie eenmaal gedaan was en ik iets anders bemerkte pakte hij het direct aan en voorzag van advies. En dat alles voor een schappelijke prijs. Zeker een aanrader.
  • Review door Sharon, Ridderkerk
    Beoordeeld op 13 jan 2022
    Auto: Centrale deurvergrendeling inbouwen
    Christiaan heeft voor een vaste prijs centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ingebouwd in mijn C1. Erg tevreden met het resultaat.