Autobedrijf Babacan

Autobedrijf Babacan beoordelingen (13)

• Review door Marco, Nijkerk
    Beoordeeld op 3 jan 2023

vervangen koppelingsplaten fiat ducato 2.5d

Helemaal top verlopen! Inmiddels al meerdere reparaties, APK-keuringen, grote en kleine beurten bij autobedrijf Babacan laten verrichten en altijd tot grote tevredenheid!
  • Review door Eddie Ten, Veenendaal
    Beoordeeld op 4 mei 2020

Auto: Reparaties

Aardige mensen ,correcte prijs en heel netjes werk gedaan
  • Review door Friedus, Dronten
    Beoordeeld op 22 apr 2020

Auto: Koppeling vervangen

Prima bedrijf vriendelijke mensen en goede reparatie.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijkerk
    Beoordeeld op 1 jun 2019

Auto: Reparaties

• Review door Ralf, Venlo
    Beoordeeld op 17 dec 2018

Peugeot 206BJ 2003 motor wisselen

Goede communicatie, pro actief, alle afspraken nagekomen. Ben zeer tevreden.
  • Review door Mike, Almere
    Beoordeeld op 12 okt 2018

Wiellager vervangen Toyota Aygo

• Review door Henk, Nijkerk
    Beoordeeld op 19 sep 2018

Homokineet vervangen

Super garage zijn niet duur vakkundige mensen Mee denkend Echt een aanrader

Beste Henk, Hartelijk dank voor je uitstekende review! Met vriendelijke groet, Dhr. A.J.Bloch i.ov. Autobedrijf Babacan Dhr. Ö. Babacan

Reactie aangepast 17 dec 2018
  • Review door martin, Almere

Automatische versnellingsbak audi A8 V8 3,7 liter

Na inspectie kwam de garage houder met luid en duidelijk verhaal echter na 1 dag kreeg ik een ander probleem met de auto heb meteen terug gebeld ze hebben de auto opgehaald en ze maken hem nu voor een zeer gunstig bedrag ik weet wel onze audi gaat bij hun in onderhoud
    (Bewerkt op 15 okt 2018)

Beste Martin, Hartelijk dank voor je zeer positieve review. Wees ervan overtuigd, dat Autobedrijf Babacan op alle mogelijke manieren zal proberen, om jullie Audi A 8 weer in prima staat af te leveren! Met vriendelijke groet, Arend Bloch i.o.v. Autobedrijf Babacan Ömer Babacan

Reactie geplaatst 15 okt 2018
  • Review door Dylan Stevenhagen

Reparatie

Zeer deskundige garage, denkt altijd met je mee en geeft geen onnodige reparaties. Vraagt altijd of je akkoord gaat met de prijs en indien je het nodig vindt, laat de garage de reden zien waarom de werkzaamheden moeten gebeuren. Over de prijs valt niks te klagen, laatst een reparatie uitgevoerd en vergeleken met de officiele dealer, de dealer vroeg €300 en Babacan deed het voor €85 en over de kwaliteit valt niks te klagen! Ik blijf bij deze garage!
  • Review door Ronald Jansen

Diverse reparaties

Sinds een jaar klant bij garage Babacan. Kwam er terecht omdat de auto van mijn dochter APK-gekeurd moest worden. De eigenaar, de heer Babacan, is ook APK keurmeester. Bij de keuring kwam hij een paar kleine zaken tegen en deze werden zo goedkoop mogelijk hersteld maar wel zo goed mogelijk. Heb er inmiddels een paar reparaties laten verzorgen en een auto voor mijn oudste dochter gekocht. Helemaal top. Het gaat Babacan niet om de verkoop maar om het feit of de klant tevreden is. Ook inzake een reparatie aan een Audi werd ik keurig op de hoogte gehouden van het "reilen en zeilen". Afspraken werden keurig nagekomen tegen een hele schappelijke prijs. Persoonlijk kan ik iedereen aanraden om bij Babacan te rade te gaan en voor mij is hij mijn vast aanspreekpunt.