Asur Glas

Asur Glas beoordelingen (43)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Steenwijk
    Beoordeeld op 11 jul 2011

Dubbel glas (HR++) plaatsen

Uitgebreide en duidelijke omschrijving van werkzaamheden. De opdracht is snel uitgevoerd. Het is allemaal keurig afgewerkt. Ben erg blij met het resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veendam
    Beoordeeld op 7 jun 2011

2 ruiten leveren en plaatsen (vervanging op 1e verdieping)

+ Snel contact en duidelijke omschrijving van het werk dat hij wilde leveren. + Klus vlot opgenomen en besteltijd van het glas genoemd. + Was ruim op tijd binnen, afspraak voor plaatsing eveneens snel. + Was op afgesproken dag en tijd, werkte snel en tamelijk netjes. +/- Werkte samen met collega, maar hulp van buurman kwam toch goed van pas. - Ik was wel even verbaasd dat de buurman die nog maar een paar dagen naast ons woont, ineens in de slaapkamer stond :-S - Wij hebben zelf geen ladder en er zitten nog wat zichtbare stickerlijmrandjes midden op de ruit :-( - Hoe zit het ook al weer met kit? Hoe kan je een klein reepje gemorste kit weghalen / hoe lang wachten met de ruit schoonmaken - wanneer is de kit goed droog. +/- Het geplaatste glas is merkloos, althans er staat niks in de ruit, dat had ik graag van te voren geweten. De vorige ruit was een 'echt merk' maar van de toendertijd geplaatste ruiten gingen de meeste binnen de garantietermijn lek, dus het is de vraag wat een 'echt merk' zegt... + Het geheel zit er prachtig in, het glas ziet er prima mooi helder strak uit. + Wij zijn tevreden met het geheel van materiaal en arbeid en afwerking. + Attent om na de klus even de grootste rommel op te ruimen! Dat zie je wel eens anders :-)
    (Bewerkt op 10 okt 2012)

Even een reactie op de referentie, het is zeker geen merkloos glas , er zit wel zeker een productie datum en naam van de leverancier in het glas, En de buurman betreft, ja een goede buur is beter dan een vere vriend. deze had ons even geholpen, die wou de oude ruit hebben, mvr was net even boodschappen aan het doen.

Reactie geplaatst 10 okt 2012
  • Review door Derk, Zwolle
    Beoordeeld op 31 mrt 2011

Zijn al in oinderhandeling, verdere biedingen hebben geen zin meer

Dubbelglas op bovenverdieping keurig geplaatst, binnen budget en prima gekit en afgewerkt. Een echte vakman.