Asur Glas

Asur Glas beoordelingen (43)

• Review door Erik, Hoogeveen
    Beoordeeld op 8 feb 2013

Enkelglas vervangen voor dubbelglas

• Review door Jaap, Hoogeveen
    Beoordeeld op 7 jan 2013

vervangen 4 thermopane ruiten

Ik heb reaktie gegeven, maar als nog: de opdracht is prima en naar volle tevredenheid uitgevoerd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schoonebeek
    Beoordeeld op 10 okt 2012

10 ruiten vervangen

Heb asur glaszetters genomen om zijn goede referenties, nou dat bleek ook zo te zijn. Hij was zeer snel met zijn offerte ( goed en duidelijk omschreven) en wat ook zeker belangrijk was , het was betaalbaar . de goedkoopste van 5 aanbiedingen. Tjibbe is heel makelijk in de omgang, denkt met je mee. En heeft kennis van zaken, houdt zich keurig aan de afspraken,en werkt zeer netjes. Heeft de gehele bovenverdieping van dubbelglas voorzien. Echt een aanrader, ben zeer te spreken over asur glaszetters. P.s heeft ook beneden nog wat ruiten ruiten gekit, zonder kosten in rekening te brengen. ECHT TOP.
  • Review door Ronald, Assen
    Beoordeeld op 30 sep 2012

Diverse ramen vervangen ivm lekkage en vervanging van enkel glas

• Review door Gerrit, Emmen
    Beoordeeld op 19 apr 2012

Lekke raam vervangen

Mijn ervaring een betrouwbaar bedrijf die netjes en vakkundig werkt en zich precies aan de afspraken houd Kan hem bij iedereen aanbevelen
  • Review door Bart, Klazienaveen
    Beoordeeld op 15 dec 2011

HR++ leveren en zetten

Asur glas en Tjibbe zijn een geweldige combi: duidelijke afspraken, nette werker en levert goed werk voor een nette prijs! Glas nodig? Asur bellen!
  • Review door Guido, Rolde
    Beoordeeld op 2 nov 2011

Dubbel glas bovenverdieping

We hebben een hele goede ervaring met Asur Glas. Hij kwam op tijd, werkte snel! Een aanradar!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haren
    Beoordeeld op 23 aug 2011

Dubbel glas in bestaande kozijnen

Goede glaszetter, levert af wat besproken is tegen redelijke prijs, overlegt goed, heeft goede ideeen.
  • Review door Sander, Zwolle
    Beoordeeld op 8 aug 2011

4 lekke thermopeen ruiten vervangen

Asur reageerde snel en kwam direct met de beste prijs. Afspraken maken verliep vlot en werkzaamheden werden keurig uitgevoerd. Ervaren, kundig en snel. Wij zijn zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Makkinga
    Beoordeeld op 2 aug 2011

Glas zetten/vervangen

Asur ging actief achter de klus aan en was vlot met een moment in te plannen voor het inmeten van de beglazing. Ook het vervolg ging vlot en binnen 14 dagen zat het glas in de kozijnen zoals we besproken hadden. Echt een aanrader!
    (Bewerkt op 31 jan 2024)