AS/Stijlaart

AS/Stijlaart beoordelingen (74)

Beoordeeld op 11 nov 2009
    Erker repareren
    Klus is prima geklaard; werd een stuk minder duur dan verwacht. Er is ons dus niks aangesmeerd maar er is eerlijk uitgelegd dat het voor minder ook kon (minder uitgebreid). Ook nog anderen gevraagd; die waren het met het advies eens. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Meneer mag waarschijnlijk volgend jaar een ander stuk van de erker komen repareren als dat dan nodig is!
    Beoordeeld op 27 okt 2009
    Spiltrap verwijderen en laminaatvloer leggen
    Vakman was zelf verhinderd op de afgesproken dag, maar heeft tijdig vervanging geregeld en de klus is naar tevredenheid uitgevoerd (trap verwijderen). De klus betreffende het leggen van laminaat is komen te vervallen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 26 sep 2009
    dakkoepel
    De opdracht betrof het plaatsen van twee dakkoepels in het plafond van de erre en het vernieuwen van dat plafond, incl afwerking. De kwaliteit van het geleverde werk was uitstekend. Stijlaart is een eersteklas vakman. Hij werkte met een stucadoor met wie hij nog niet eerder had gewerkt. Daarom kwam hij zelf mee om toezicht te houden op de kwaliteit van het werk. Ik vond het in rekening gebrachte meerwerk aan de prijzige kant, maar dat werd gecompenseerd doordat het aangenomen werk scherp was geoffreerd. Ik zal hem zeker opnieuw inschakelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Abcoude
    Beoordeeld op 26 sep 2009
    nokpan fixen, er wordt een nestje gebouwd
    Prima verder, geen problemen en houdt zich aan zijn afspraken. Als ik weer eens wat heb zou ik zonder meer dhr. Stijlaart weer bellen.