AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

• Review door Mark, Arnhem
    Beoordeeld op 25 jun 2012
    Afvoer wasbak boven herstellen
    Aquadrain toonde zich bereid mee te denken in het vinden van een oplossing van ons afvoerwater verstoppingsprobleem. Ook was het vrii snel in het doen van het werk en wist binnen budget te werken. Als we weer een loodgieter willen inhuren dan zullen we Aquadrain meteen bellen voor een bezoek.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maassluis
    Beoordeeld op 25 jun 2012
    Verstopte afvoer
    Het bedrijf kon op korte termijn komen en heeft vakwerk geleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 22 jun 2012
    afvoer verbeteren
    Kwam op afgesproken tijd en wasa binne nafgesproken tijd klaar, opdracht netjes uitgevoerd en het lijkt vooralsnog goed te hebben gewerkt.
  • Review door G., Amsterdam
    Beoordeeld op 19 jun 2012
    Verstopte afvoer
    Vantevoren is er precies uitgelegd wat er aan werkzaamheden verricht zou worden en dat vond ik persoonlijk erg prettig. Het was niet van even een spiraal in de afvoer duwen en dan wegwezen. Michel ging grondig te werk en heeft de verstopping dan ook op weten te lossen. Heel erg blij mee! Ik zou hem zo nog een keer inschakelen.
    Beoordeeld op 14 jun 2012
    afvoer ontstoppen
    Vakkundig, flexibel en snel. Zeker een aanrader
  • Review door Maria, Utrecht
    Beoordeeld op 5 jun 2012
    Gootsteen ontstoppen
    Deze vakman neemt zijn klussen serieus, fijn! Snel een afspraak kunnen maken, en binnen een half uurtje was mijn gootsteen weer ontstopt. En ook schappelijk met de prijs. Volgende keer bel ik weer.
  • Review door Maddie, Linschoten
    Beoordeeld op 5 jun 2012
    Verstopte afvoer van keuken/douche schoonmaken
    Zeer ervaren vakman die goed communiceert, alles duidelijk uitlegt. Kwam dezelfde dag nog; en ondanks allerlei tegenvallers in wat er aan de hand was, bleef hij rustig, geduldig en geconcentreerd doorwerken totdat het probleem was opgelost. Ook al werd het daardoor avondwerk; alles is netjes opgelost en opgeruimd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 27 mei 2012
    Keukenzink afvoerwater
    Goed en netjes werk geleverd, goede communicatie. Komt afspraken na en levert keurig werk af.