AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

• Review door P., Bunnik
    Beoordeeld op 15 sep 2012
    rioolwerkzaamheden
    De afgesproken werkzaamheden zijn vakkundig en correct uitgevoerd en dat tegen een scherpe prijs. Dhr. Buunk hield zich stipt aan de afspraken en is bovendien vriendelijk en behulpzaam. Hij onderhield goede contacten met de gemeente en heeft er zelfs voor gezorgd dat de gemeente een deel van de kosten vergoedt. Ik zal hem zeker weer inschakelen als zich in de toekomst een probleem zou voordoen!
  • Review door Hilde, Zwolle
    Beoordeeld op 3 sep 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beuningen
    Beoordeeld op 29 aug 2012
    waterafvoer spoelbak en vaatwasser verstopt
    Vriendelijke meneer die netjes op tijd kwam. Hij voert de werkzaamheden vlot en netjes uit en met goede uitleg. Binnen de afgesproken prijs voor het ontstoppen van de keukenafvoer heeft meneer tevens de situatie in de kruipruimte bekeken en advies gegeven over een eventuele aanpassing.
  • Review door Hilde, Zwolle
    Beoordeeld op 28 aug 2012
    Loodgieterswerk
    prima ervaring, punctueel op tijd, snel en goed werk!
  • Review door Leontien, Rotterdam
    Beoordeeld op 28 aug 2012
    Afzuigen verstopping
    Wat een ander bedrijf niet is gelukt, heeft Michel wel geflikt. Het oplossen van mijn verstopping waar ik al 5 dagen mee zat. De volgende x bel ik hem meteen !! Zijn nummer staat in mijn telefoon. TOP !! Bedankt Michel.

Heel graag gedaan en bedankt dat u de uitdaging met mij aandurfde. Het genoegen was dus geheel wederzijds.

Reactie geplaatst 28 aug 2012
  • Review door Jooren, Dordrecht
    Beoordeeld op 27 aug 2012
    Verstopte afvoer verhelpen
    Snelle reactie, afspraak was op zeer korte termijn mogelijk, aardige en professionele vakman. We zijn zeer tevreden
  • Review door Kevin, Kampen
    Beoordeeld op 18 aug 2012
    c.a. 5 meter riool vervangen
    Michel heeft mij uitstekend geholpen door bij ons het riool te vervangen. Hij zag direct wat het probleem was, bedacht een oplossing en sloot alles perfect aan. Aardige en prettige kerel in de omgang, en zeker aan te bevelen!
  • Review door H.J., Nijmegen
    Beoordeeld op 15 aug 2012
    Verzakte gresbuis in de kelder
    Michel heeft uitstekend werk geleverd. Hij reageerde meteen op mijn opdracht en toen ik meer informatie wilde sturen, bleek dat hij in de buurt was en kwam hij meteen langs om een inschatting te maken. Uiteindelijk bleek er een hamer in de gresbuis te zitten, die is verwijderd. Michel heeft toch nog een camarainspectie gedaan voor mijn geruststelling dat er verderop geen verstoppingen zaten en het buizenstelsel is vervangen.
  • Review door Erwin, Vleuten
    Beoordeeld op 7 aug 2012
    Keukenafvoer ontstoppen
    Snel, vakkundig en nog een aardige vent ook.
  • Review door Ringnalda, Utrecht
    Beoordeeld op 6 aug 2012
    Wasmachine afvoer zolder
    Perfecte snelle service voor een eerlijke prijs. Ons probleem met de afvoer is helemaal opgelost.