AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

• Review door Gerrit, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 okt 2012
    Structurele oplossing voor verstopping afvoer douche appartement 2e...
    Aquadrain kwam zelfs op zaterdagmiddag langs om het probleem op te lossen. Dit heeft hij ook zorgvuldig gedaan. Hij legde ook keurig en rustig uit wat hij ging doen en gedaan heeft. Volgens zijn inschatting was goed schoonfresen afdoende en was er geen grotere structurele aanpak nodig. Dat zou mooi zijn en daar gaan ee nu vanuit.
  • Review door Erik Jan, Landsmeer
    Beoordeeld op 18 okt 2012
    Verhelpen verstopping, wc maken
    Zeer snel en vakkundig geholpen, we bellen zeker weer met Aquadrain als we problemen hebben!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 17 okt 2012
    Riool vervangen in voortuin, +/- 10 meter
    Een deskundig vakman, komt zeer betrouwbaar en vriendelijk over, en geef duidelijk uitleg over de werkzaamheden. Ik dacht dat het riool vervangen moest worden, maar na camerainspectie bleek dat de schade mee viel. De klus werd hierdoor een stuk minder groot, maar dat was geen probleem voor hem. Ik ben zeer tevreden en opgelucht, bedankt!
  • Review door Judith, Rosmalen
    Beoordeeld op 10 okt 2012
    Loodgieter gezocht ivm verstopping gootsteen
    De opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd. De heer Van Buul kwam netjes op tijd en werkte door totdat het naar zijn (en onze) tevredenheid was. Ook kregen we nog wat tips van hem om een verstopping in de toekomst te voorkomen.
  • Review door Sophie, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 okt 2012
    Ontstoppen afvoer douche
    Afvoer succesvol en snel ontstopt
  • Review door Dennis, Zandvoort
    Beoordeeld op 29 sep 2012
    Keukenafvoer verstopt
    Gisteren gebeld en vanmorgen vroeg gekomen om de hardnekkige verstopping te verhelpen. Keurig op tijd en netjes afgehandeld. Zeer tevreden en de volgende keer als ik weer eens een vakman nodig heb, zal ik niet twijfelen om hem weer in te schakelen (al hoop ik dat het niet nodig is).
  • Review door Peter, Berg en Dal
    Beoordeeld op 28 sep 2012
    Reparatie gat in PVC afvoer
    Snelle reactie, flexibiliteit bij het planne van de afspraak, betrouwbaarheid, deskundig werk. Kortom prima!
  • Review door Ron, Velp
    Beoordeeld op 24 sep 2012
    Verstopping gootsteen
    Geweldige service; op zondag avond gebeld, maandagochtend de zaak naar volle tevredenheid en redelijke prijs opgelost. Vakman en aan te bevelen aan iedereen die klantenservice ook belangrijk vind.
  • Review door Rob, Almere
    Beoordeeld op 17 sep 2012
    Riolering verstopt Almere
    Michel, Riolering weer helemaal ontstopt. Netjes op tijd aanwezig en alles keurig opgeruimd. Ben er dus blij mee. Prima job gedaan. Een aanrader, in geval van een rioleringsprobleem.