AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

• Review door Maartje, Maarssen
    Beoordeeld op 28 nov 2012
    gootsteen loopt al 3 jaar niet goed door: alles al geprobeerd
    Erg goed geholpen en er werd netjes gebeld om te melden dat hij iets verlaat was. erg tevreden en de gootsteen heeft nog nooit zo soepel doorgelopen. Heerlijk!
  • Review door Reinout de Jonge, Amersfoort
    Beoordeeld op 25 nov 2012
    Afvoer aansluiten aan hoofdriolering
    Met Aquadrain rioolbeheer was het prettig zaken doen. De opdracht werd snel en goed uitgevoerd. Ook werd er uitgebreid verteld wat er gedaan zou worden. Kortom, een positieve ervaring!
  • Review door Robin, Haarlem
    Beoordeeld op 18 nov 2012
    Ontstoppen gootsteen
    Michel kon snel komen op een moment dat het ons uitkwam. Hij had snel gezien wat er moest gebeuren en heeft via de tuin de leidingen met zijn apparatuur weer schoon gemaakt. Het probleem is helemaal opgelost. Verdere prettige afstemming en aardige kerel.
  • Review door Aline, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 nov 2012
    verstopping
    heel betrouwbaar en prettig contact. Vast bedrag afgesproken en had helemaal niet het gevoel dat hij snel weer buiten wilde staan. Heeft nog extra dingen gedaan onder mom van: Ben er nu toch. Ik ga voor verstoppingen werkspot niet meer gebruiken, maar altijd hem bellen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 8 nov 2012
    verstopping van afvoer douche.
    Snelle service met prima resultaat. Helaas ging er een pijp kapot maar ook dit is perfect verholpen en de douche kan weer in gerbuik worden genomen. Michel gaat duidelijk voor kwalitiet en tevreden klanten en maakt zich er niet snel vanaf.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Kwakel
    Beoordeeld op 8 nov 2012
    goodsteen ontstoppen
    Nette werkwijze, snelle en professionele aanpak en klant vriendelijk zijn de woorden die bij mij als eerst opkomen . ik ben net keurig geholpen, de gootsteen loopt weer als nieuw , enige nadeel is datik nu tog die stappel afwas weg moet werken ...:P aquadrain bedankt voor de snele en goede service! gr, Jochem

Graag gedaan en nog bedankt voor de opdracht. En heel heel veel suc6 met de afwas. Groeten, Michel

Reactie geplaatst 8 nov 2012
  • Review door Florence, Utrecht
    Beoordeeld op 3 nov 2012
    Verstopte afvoer-waterleiding in keuken
    Vakman nam netjes contact met ons op na plaatsen advertentie. Verstopte afvoer prima ontstopt.
  • Review door C., Eemnes
    Beoordeeld op 1 nov 2012
    Ontstoppen keukenafvoer
    Vlotte en uitgebreide reactie via de mail waarin de prijs en werkzaamheden werden uitgelegd. Afspraak voor de volgende dag gemaakt. Hr. van Buul was keurig op tijd aanwezig en had de klus snel klaar. Netjes gewerkt en afgehandeld. Kortom een aanrader voor dit probleem!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Soesterberg
    Beoordeeld op 24 okt 2012
    Ontstoppen - Enige spoed - waterafvoer in keuken én badkamer
    Heb 2 problemen gehad, die beide goed zijn opgelost. Aquadrain/Michel kwam stipt op tijd op afspraak en ging direct aan de slag. De eerste ontstopping was relatief snel verholpen, maar hij heeft nog wat langer zijn machine door laten draaien om zeker te weten dat de verstopping ook echt weg was. Gaf tevens goede tips om verstoppingen op die locatie in de toekomst te verhelpen. Voor tweede probleem in de badkamer bleek hij niet de juiste apparatuur bij zich te hebben, omdat de verstopping hardnekkiger was dan verwacht. We hebben een nieuwe afspraak gemaakt en ook toen kwam hij keurig op tijd. En ook dat probleem is goed opgelost. Alles bij elkaar is hij voor beide problemen ongeveer 2 uur bezig geweest en heeft de dubbele reiskosten voor eigen rekening genomen. Alles bij elkaar: een gedegen vakman, houdt zich aan zijn woord, voert de opdracht keurig volgens afspraken uit en is ook nog eens een hele prettige, vriendelijke man in de omgang. Ik raad hem van harte aan!
  • Review door Janine, Arnhem
    Beoordeeld op 23 okt 2012
    Ontstoppen keuken afvoer
    Snelle reactie. Goede prijs/kwaliteit verhouding. En probleem snel verholpen.