AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

• Review door Kemal, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 8 feb 2013
    Kitchen Sink Problem
    Bedankt Michel!
  • Review door Michel, Arnhem
    Beoordeeld op 31 jan 2013
    Open riolering/put afdichten
    Voor het afdichten van een rioleringput heb ik een opdracht geplaatst op werkspot. Verschillende biedingen volgde en ook een bericht van Michel (zonder bieding) waarin hij dingen uitlegde en meer informatie vroeg. Hierop gereageerd en uiteindelijk afgesproken dat hij zelf even kwam kijken naar de situatie. Uiteindelijk bleek dat wat ik wilde niet echt mogelijk was (of tegen aanzienelijk meer kosten). Michel was hier heel eerlijk in. Wel heeft hij nog even geholpen met het verwijderen van 10 kilo rioleringstroep. Wat het advies en de hulp moest kosten moest ik zelf maar bepalen. Kortom: AquaDrain is eerlijk, communicatief, stipt, slim en houdt van koffie. Niks op aan te merken en de volgende keer bij een echt probleem weet ik wie ik bel!
  • Review door William, Amersfoort
    Beoordeeld op 28 jan 2013
    Verstopping onder de wasbak in de keuken
    Zeer aan te raden bedrijf. Is kundig/meedenkend en erg snel op plaats van bestemming. Geeft ook goede tips om het te voorkomen.
  • Review door Dick, Groningen
    Beoordeeld op 14 jan 2013
    Borrelende afvoer
    Perfect. Snel ter plekke. Inderdaad verstopping die ik zelf niet had kunnen verhelpen (te ver in de afvoer). Afgesproken prijs betaald. Zeer tevreden. Het borrelen is nu afgelopen, en is nu beperkt tot onszelf...
  • Review door Leroy, Purmerend
    Beoordeeld op 13 jan 2013
    Verstopte afvoer
    Michel heeft de verstopping helemaal verholpen. Hij heeft eerst prima uitgelegd wat hij zou gaan doen en dat heeft hij prima uitgevoerd.
  • Review door Paula, Aalsmeer
    Beoordeeld op 10 jan 2013
  • Review door Riny, Nieuwegein
    Beoordeeld op 4 jan 2013
    Keukenafvoer verstopt
    Michel belde me snel op en heeft de verstopping verholpen. Tot nu toe, ruim 1 week na het ontstoppen, loopt de keukenafvoer nog goed door. Bedankt voor de snelle en adequate service.
  • Review door Anthonie, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 jan 2013
    Grondig reinigen standleiding
    De opdracht is professioneel uitgevoerd. De standleiding is vanaf de straat gereinigd en daarbij kwam naar voren dart er een breuk in de gietijzeren pijp zat, waarschijnlijk veroorzaakt door wortelgroei. Hij heeft meteen contact opgeomen met Waternet om het probleem te verhelpen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 3 jan 2013
    Riolering onderzoeken, verstopping of buisbreuk
    Nam uitgebreid de tijd, heeft de riolering van voor tot achter doorgespoeld, en een inspectie gedaan van de situatie onder het huis. Legde alles uitstekend uit, was op tijd, en erg vriendelijk. Kortom, buitengewoon tevreden over deze vakman.
  • Review door audrey, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 30 dec 2012
    verstopte afvoer van de keuken
    netjes en snel uitgevoerd