Voor het afdichten van een rioleringput heb ik een opdracht geplaatst op werkspot. Verschillende biedingen volgde en ook een bericht van Michel (zonder bieding) waarin hij dingen uitlegde en meer informatie vroeg. Hierop gereageerd en uiteindelijk afgesproken dat hij zelf even kwam kijken naar de situatie.
Uiteindelijk bleek dat wat ik wilde niet echt mogelijk was (of tegen aanzienelijk meer kosten). Michel was hier heel eerlijk in. Wel heeft hij nog even geholpen met het verwijderen van 10 kilo rioleringstroep. Wat het advies en de hulp moest kosten moest ik zelf maar bepalen.
Kortom: AquaDrain is eerlijk, communicatief, stipt, slim en houdt van koffie. Niks op aan te merken en de volgende keer bij een echt probleem weet ik wie ik bel!
Perfect. Snel ter plekke. Inderdaad verstopping die ik zelf niet had kunnen verhelpen (te ver in de afvoer). Afgesproken prijs betaald. Zeer tevreden. Het borrelen is nu afgelopen, en is nu beperkt tot onszelf...
Michel belde me snel op en heeft de verstopping verholpen. Tot nu toe, ruim 1 week na het ontstoppen, loopt de keukenafvoer nog goed door. Bedankt voor de snelle en adequate service.
De opdracht is professioneel uitgevoerd. De standleiding is vanaf de straat gereinigd en daarbij kwam naar voren dart er een breuk in de gietijzeren pijp zat, waarschijnlijk veroorzaakt door wortelgroei. Hij heeft meteen contact opgeomen met Waternet om het probleem te verhelpen.
Nam uitgebreid de tijd, heeft de riolering van voor tot achter doorgespoeld, en een inspectie gedaan van de situatie onder het huis. Legde alles uitstekend uit, was op tijd, en erg vriendelijk.
Kortom, buitengewoon tevreden over deze vakman.