AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

Beoordeeld op 2 mrt 2015
    afvoer verstopt
    Maakte op zeer korte termijn afspraak en kwam deze na. Zeer deskundige loodgieter, loste verstopte afvoer perfect op.
  • Review door Carlo, Hoofddorp
    Beoordeeld op 1 mrt 2015
    riolering vervangen 9 meter
    Prima, iemand met verstand en goed inzicht in de situatie
  • Review door Rogier, Utrecht
    Beoordeeld op 27 feb 2015
    Ontstopping, verbreden afvoer
    Ik ben zeer blij met Michel van Aquadrain. Ik had hem eerst benaderd voor een andere klus (verstopte drain). Hij kwam als enige met het advies om eerst de ontstopper van HG te gebruiken en wanneer blijkt dat die niet werkt, hem in te schakelen. Hierdoor was de ontstopping zelf op te lossen. Later had ik elders een kleine lekkage. Dit heeft hij heel snel opgelost. Nieuwe afvoer geplaatst in de keuken en op de bon vermeld dat als er toch nog een lekkage ontstaat, wat er gedaan moet worden. De prijs was ook heel keurig. Ik schakel hem meteen weer in als er iets is en kan hem ook zeker aanraden aan anderen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alblasserdam
    Beoordeeld op 23 feb 2015
    Afvoer verstopt
    Prima service, snelle reactie.
  • Review door Pieter, Ede
    Beoordeeld op 17 feb 2015
    Afvoer vanaf keuken naar hoofdriolering ontstoppen.
    Prettig contact. Afspraak was snel gemaakt en is ook nagekomen. Verstopping naar behoren opgelost zonder veel rotzooi. Een prima vakman!!
  • Review door Arjan, Amersfoort
    Beoordeeld op 16 feb 2015
    Afvoer ontstoppen
    Snelle reactie op onze vraag om de afvoer te ontstoppen. En Michel heeft het vakkundig en netjes verholpen. Een aanrader!
  • Review door ria, Deventer
    Beoordeeld op 10 feb 2015
    gootsteen verstopt
    Snel ter plekke en vakkundig op gelost met uitleg en advies. Zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 9 feb 2015
    rioolbuis keukenafvoer vervangen +- 2 meter
    Michel is een vriendelijke, eerlijke loodgieter die met je meedenkt. Hij werkt op basis van no cure no pay en dat heeft hij bewezen. De problemen zijn opgelost. Bij een ander zouden we duurder af zijn en dat was niet meer nodig.Helemaal top!