AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

• Review door Jan Rap, Almere
    Beoordeeld op 21 okt 2015
    Riool verstopt !
    Na ontvangst van het voorstel, netjes met uitgebreide en duidelijke omschrijving. Eerlijke totaal prijs no cure no pay, 1 vast bedrag incl. voorrijkosten, materiaal en arbeid. Je wordt hiervoor zelfs in je weekend geholpen waar andere toeslagen bovenop doen. Wat dagen later kwam hij opnieuw voor een andere locatie, geheel onder garantie. Bedankt!
  • Review door Floor, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 okt 2015
    ontstoppen afvoer
    Snelle reactie, kon op korte termijn en goed uitgevoerd.
  • Review door Erik, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 okt 2015
    Verstopte afvoer aanrecht keuken
    Michel reageerde met een prettige, vakkundige mail op mijn oproep dat er een verstopping in de afvoer van de aanrecht zat. Na 's ochtends telefonisch contact gehad te hebben, kon hij dezelfde dag nog komen. Voor het geoffreerde bedrag heeft hij het probleem verholpen, zonder bijkomende kosten voor het "extra" werk. Hij vertrekt pas na een check en geeft ook nog een goede tip om het in de toekomst voorkomen dat het weer gebeurd. Een perfecte vakman en zeker aan te raden!
  • Review door Robert, Utrecht
    Beoordeeld op 25 sep 2015
    Verstopte afvoer
    Goede inschatting van het probleem, logische uitleg en correcte uitvoering (ook zeer netjes). Ben dus gewoon erg tevreden, ondanks dat hij niet de goedkoopste is.... dat zegt iets over zijn niveau van dienstverlening!
  • Review door O., Delden
    Beoordeeld op 19 sep 2015
    Vervangen gresbuis onder oprit
    Michel is een kundig vakman. Ondanks een aantal onvoorziene tegenslagen bij het vervangen heeft hij alle problemen het hoofd kunnen bieden en gresbuis perfect vervangen.
  • Review door Marcel, Bleiswijk
    Beoordeeld op 15 sep 2015
    verhelpen van gootsteen-afvoer verstopping
    Perfect ! We hadden z.s.m. hulp nodig vanwege een gootsteen- overstroming (verstopping) in de keuken/woonkamer. Nog geen 10 min. na plaatsing van onze opdracht reageerde Michel van AQUADRAIN met een mail met daarin uitgebreide, duidelijke uitleg over hoe hij ons probleem voor ons op zou kunnen lossen. Hij was per direct beschikbaar en kwam zelfs vanaf zijn vakantieadres (een uur rijden) ! Hij was uitermate vriendelijk, ging zeer vakkundig te werk en legde regelmatig uit wat hij deed en waarom ... Hij werkt zeer accuraat en vlot en is zeer betaalbaar. We willen u hem zeer zeker aanraden !! Bedankt, Michel ! Vriendelijke groeten van Marcel en Joyce.
    Beoordeeld op 13 sep 2015
    Afvoer ontstoppen keuken
    Prima service, volgens afspraak uitgevoerd.
  • Review door Gert-Jan, Son en Breugel
    Beoordeeld op 11 sep 2015
    Renoveren put achtertuin
    Michel is een flexibel en kundige vakman die levert wat is afgesproken. Voor een eventuele volgende klus zal ik hem zeker weer contacteren.