AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

• Review door Barbara, Den Haag
    Beoordeeld op 24 jan 2017
    ontstoppen badkamer
    Fantastisch.. Al heel lang problemen en nog veel meer toen ik een goed aangeschreven bedrijf mijn verstopping liet oplossen. Hier veel problemen door gehad. Dit bedrijf heeft heel veel schade aangericht en het probleem niet opgelost. Met angst en beven heb ik Aquadrain laten komen om het op te lossen. Het was een klus maar deze is fantastisch opgelost. Alles ging heel rustig en ik werd telkens op de hoogte gehouden van alles. Nergens meer last van. Ik ben echt heeeeeel tevreden en zal zeker niet aarzelen om weer te bellen als ik problemen heb. Top gedaan!!!!
  • Review door Nick, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 jan 2017
    Deels verstopte afvoer keuken
    Uitstekend werk. Probleem opgelost!
  • Review door Inge, Deventer
    Beoordeeld op 23 jan 2017
  • Review door P.A, Nieuwegein
    Beoordeeld op 20 jan 2017
    Afvoer gootsteen keuken
    Michel is een aardige man en komt vakbekwaam over. Hij legt dingen rustig uit en werkt netjes. Hij heeft de afvoer van mijn badkamer ook meegepakt zonder daar een meerprijs voor te berekenen. Zeker een aanrader en voor een volgende klus zou ik hem zeker weer bellen. Peter de Rijk
  • Review door Roy, Haps
    Beoordeeld op 19 jan 2017
  • Review door Frans, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 jan 2017
    Oplossen verstopping
    Aardige kerel, prima contact, goede afspraken, snel en vakkundig mijn probleem opgelost en zo zeker van zijn zaak dat ik een half jaar garantie kreeg. Aanrader!
    Beoordeeld op 14 jan 2017
    Gootsteen verstopt
    Snelle service, snelle reactie, verstopping gelijk opgelost, netjes op tijd. Gewoon goed!
  • Review door Thomas, Utrecht
    Beoordeeld op 4 jan 2017
    Afvoer keuken ontstoppen
    Gewoon niets op aan te merken. Absoluut een aanrader. Wij schakelen hem zeker weer in mocht het nodig zijn.