AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

Beoordeeld op 11 okt 2024
    Lekkage: Verstopte afvoer, Weet ik niet
    Ik had een toilet waarbij het water weg liep. Michel kwam langs en heeft verschillende dingen gedaan om het op te lossen. Ik moet zeggen dat Michel het netjes en grondig aangepakt leek te hebben om het op te lossen. Helaas is het probleem, twee maanden later, weer terug. Momenteel is Michel dit, binnen de garantie, netjes aan het oplossen.
    (Bewerkt op 24 okt 2024)

Goedemorgen Yasmina Mijn excuses voor de slechte communicatie😞. Het probleem zit hem echter in het feit dat ik mij normale nummer niet kon gebruiken door een miscommunicatie met mijn provider. Hierdoor heb ik verschillende appberichten niet meer gecontracteerd, waaronder jou. Het probleem opgelost sinds gisteren, dus ik ga je straks even contacten. Nogmaals mijn excuses

Reactie geplaatst 12 okt 2024
  • Review door Justin, Grave
    Beoordeeld op 18 sep 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Stond binnen één uur op de stoep en binnen no-time was het probleem verholpen 5/5
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 11 aug 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 6 aug 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt, Rioollucht in huis, Riolering...
    Heeft prima werk verricht en gezocht naar een oplossing van het probleem met de riolering. Binnenkort een vervolg afspraak. Goede communicatie en komt afspraken na.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 23 jul 2024
    Lekkage: Beschadigde leidingen, Verstopte afvoer, Weet ik niet
    Snelle en goede communicatie; probleem bleek verder te liggen dan eigen werkterrein, daar was hij eerlijk en behulpzaam bij.
  • Review door T. , Amersfoort
    Beoordeeld op 16 jul 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Door Michel is mijn opdracht, het vervangen van pijp door wortelingroei uitstekend verholpen.