AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 6 sep 2022
    Lekkage: Verstopte afvoer
    Top! Ik had eerst iemand anders (niet via werkspot) laten langskomen, die me superveel liet betalen en niks oploste. Toen kwam Michel van AQUADRAIN langs. Die loste het supersnel en professioneel op. Helder in communicatie, gaf netjes aan hoe laat hij er zou zijn en vroeg een eerlijke prijs.
  • Review door Matthijs Jantzen, Leusden
    Beoordeeld op 5 sep 2022
    Lekkage: Beschadigde leidingen, Verstopte afvoer
    Wil je een professionele vakman die tegen een vast tarief je afvoer grondig ontstopt? Kies dan voor Aquadrain. Niet onbelangrijk: Michel is communiceert helder, dus je weet waar je aan toe bent
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 22 aug 2022
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Snelle reactie, prima communicatie. Prima resultaat
  • Review door Lars, Utrecht
    Beoordeeld op 18 aug 2022
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Duidelijke uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden en tips om een verstopte afvoer in de toekomst te voorkomen. Reageerde snel en was vriendelijk. Resultaat was perfect, erg blij met de service.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 11 aug 2022
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Helemaal prima! Communicatie was vlot, transparant en compleet. Hij legde goed uit wat er ging gebeuren en gaf goede tips hoe we herhaling kunnen voorkomen. Wij zijn heel tevreden en kunnen hem van harte aanbevelen.
  • Review door Oscar, Veenendaal
    Beoordeeld op 11 jul 2022
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    In eerste instantie heeft deze meneer zeer snel gereageerd en kon hij direct helpen. Dit heeft hij ook op het eerste oog goed gedaan en vandaar dat ik een hoge beoordeling had gegeven. Dit heb ik echter aangepast omdat ik gebruik wilde maken van de 2 maanden garantie die er geboden werd (afvoer probleem bestaat nog steeds ten delen). Toen bleek meneer echter ineens geen gehoor meer te geven. Zeer spijtig, want ik snap best dat je er niet op zit te wachten om terug te moeten naar een klant en de werkzaamheden in weze moeten herhalen, maar goed, dan moet je geen garantie aanbieden! Uiteindelijk dus toch zeer teleurgesteld. Voor wie overweegt met deze meneer in zee te gaan; Hij komt snel zijn werk doen, maar verwacht dus niet dat je de geboden garantie daadwerkelijk krijgt.
    (Bewerkt op 19 sep 2022)
  • Review door Kevin, Lelystad
    Beoordeeld op 6 jul 2022
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Erg tevreden over deze service. Vriendelijke man, heeft het probleem gelukkig kunnen oplossen. Alles werd weer goed bevestigd en netjes achtergelaten.