AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1015)

• Review door Jasper, Rotterdam
    Beoordeeld op 18 aug 2018

Ontstopping afvoer in keuken

Om 7:15 op werkspot een klus gezet Om 11:30 Alles opgelost. Ik beveel Aquadrain aan...
    Beoordeeld op 14 aug 2018

afvoer gootsteen keuken maakt borrelgeluid

Reageerde snel op mijn aanvraag. Hij kon de dag daarop al komen. Kwam keurig op tijd.Vriendelijke man. Gootsteen borrelt niet meer. Gaf ook goede onderhoudstip. Ik beveel hem aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 14 aug 2018

(diepe) verstopping in de grootsteen

Keukenafvoer repareren

• Review door Sophie, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 aug 2018

Wasmachine Lekt - Verstopping?

Helemaal goed geregeld! Ik ben heel blij met het resultaat :) Snel beschikbaar en snel opgelost!
    Beoordeeld op 1 aug 2018

afvoer keuken verstopt

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 28 jul 2018

gootsteen ontstoppen

Het probleem in de keuken is opgelost maar die in het bad niet (deze liep een beetje slecht door en toen vroeg ik of dit ook beter zou worden nadat de keuken verholpen zou zijn zei hij waarschijnlijk wel en toen hij klaar was en ik het bad mocht testen liep het water helemaal niet meer weg) hij gaf wel nog wat tips maar hij heeft nooit meer gevraagd of er iets geholpen heeft heel jammer (ook vreemd dat hij zelf geen eens duct-tape bij zich heeft)
  • Review door Guido, Utrecht
    Beoordeeld op 24 jul 2018

afvoer verstopt

We hadden een eerdere afspraak afgezegd omdat het euvel leek te zijn opgelost. Enkele weken later bleek het probleem zich weer voor te doen. Michel is tijdens zijn vakantie naar ons toe gekomen om vakkundig en goedkoop de verstopping op te lossen.
  • Review door Noelle, Utrecht
    Beoordeeld op 23 jul 2018

Afvoer moet ontstopt worden

• Review door Sonja, Amstelveen
    Beoordeeld op 13 jul 2018

verstopping gootsteen afvoer

Snelle reactie en goede communicatie. Zojuist probleem opgelost. Wij zullen Aquadrain zeker aanraden!