Werkspot-gebruiker uit Oss
Bedankt voor uw fijne review! We zijn blij dat u tevreden bent !
Reactie geplaatst 3 jan 2026AO TOTAALBOUW
Bedankt voor uw fijne review! We zijn blij dat u tevreden bent !
Reactie geplaatst 3 jan 2026Bedankt voor uw fijne review! We zijn blij dat u tevreden bent !
Reactie geplaatst 31 dec 2025Bedankt voor uw review, Wij betreuren dat u dit zo ervaart. Zoals eerder toegelicht is de facturatie conform de verstrekte prijsopgave en uitgevoerde werkzaamheden. Wij blijven graag bereid dit inhoudelijk per e-mail toe te lichten.
Reactie aangepast 6 jan 2026Bedankt voor uw fijne review! We zijn blij dat u tevreden bent en helpen u graag opnieuw in de toekomst.
Reactie geplaatst 29 dec 2025Bedankt voor uw fijne review! We zijn blij dat u tevreden bent en helpen u graag opnieuw in de toekomst.
Reactie geplaatst 25 dec 2025Bedankt voor uw fijne review! We zijn blij dat u tevreden bent en helpen u graag opnieuw in de toekomst.
Reactie geplaatst 25 dec 2025Hartelijk dank voor uw review! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. En zijn enorm blij dat u tevreden bent met ons!
Reactie geplaatst 14 dec 2025Hartelijk dank voor uw review! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. En zijn enorm blij dat u tevreden bent met ons!
Reactie geplaatst 14 dec 2025Hartelijk dank voor uw review! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. En zijn enorm blij dat u tevreden bent met onze dienstverlening!
Reactie geplaatst 10 dec 2025