AO TOTAALBOUW

AO TOTAALBOUW beoordelingen (197)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 24 apr 2025

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat we u netjes en professioneel hebben kunnen helpen met uw klus !

• Review door Janneke, Eindhoven
    Beoordeeld op 22 apr 2025
    Toilet repareren: Doortrekken werkt niet
    Prima en snel. Was maatwerk dus erg fijn

Bedankt voor uw review!

• Review door Ger Knoben, Haelen
    Beoordeeld op 14 apr 2025
    Toilet repareren: Doortrekken werkt niet
    Voor ons de eerste keer dat we op deze manier een vakman zoeken. Ons oordeel is zeer goed want het voldeed geheel aan onze verwachtingen. Goede communicatie, heel goed werk en een heel vriendelijke vakman die goede uitleg gaf wat hij ging doen en keurige prijsafspraak vooraf, kortom top!!

Bedankt voor uw review! Fijn dat het weer vakkundig is opgelost! En sam aan alle verwachtingen van u voldeed!

• Review door Werkspot-gebruiker uit Neeritter
    Beoordeeld op 14 apr 2025
    Toilet repareren: Lekkage
    Snelle reactie, goed overlegd. Lekkage snel en kundig verholpen. Tevreden klant!

Bedankt voor uw review! Fijn dat het weer vakkundig is opgelost!

• Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 22 feb 2025

Bedankt voor uw review!

• Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 21 feb 2025
    Lekkage verhelpen: Beschadigde leidingen, Weet ik niet
    Initial response was good. Cost appeared bit high. Work was completed. A small portion was not completed in the coming days as promised. There was no response either

Beste, we vinden het spijtig om te horen dat u geen goede ervaring had. We doen ons best om Op iedereen te antwoorden en te helpen met wat er nodig is. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Graag willen wij dit met u rechtstreeks rechtzetten en bespreken en geven u daarom een gratis dienst weg! Bedankt voor uw review en hopelijk tot snel ! lees minder

• Review door Gijsbers , Helmond
    Beoordeeld op 19 feb 2025
    Lekkage verhelpen: Weet ik niet
    De voorrijkosten zijn 100 euro??? Een goude koets De kosten waren niet besproken vooral heb daar erg spijt van Een ontstopping oplossen en een nieuwe regenpijp kost samen bijna 700 euro

Beste Bedankt voor uw feedback over uw recente ervaring met onze diensten. We vinden het jammer te horen dat deze niet aan uw verwachtingen voldeed. We zouden graag willen weten wat er precies misging, zodat we onze service kunnen verbeteren en ervoor kunnen zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Als blijk van onze waardering voor uw feedback willen we u graag een gratis klus aanbieden voor uw volgende project. We hopen dat we zo uw vertrouwen kunnen herstellen en u een betere ervaring kunnen bieden. We kijken uit naar uw reactie en zijn benieuwd naar uw suggesties. Met vriendelijke groet,