AO TOTAALBOUW

AO TOTAALBOUW beoordelingen (197)

• Review door Bas, Breda
    Beoordeeld op 17 jul 2025
    Kraan plaatsen, vervangen of repareren: 3 kranen; Keuken; Kranen in...
    Aardige mannen, hebben keurig werk geleverd en waren snel klaar.

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat we u netjes en professioneel hebben kunnen helpen met uw klus !

• Review door rob, Helmond
    Beoordeeld op 15 jul 2025
    Toilet repareren: Doortrekken werkt niet
    erg vriendelijk en snel verholpen

• Review door Werkspot-gebruiker uit Moergestel
    Beoordeeld op 12 jul 2025

Beste Bedankt voor uw feedback over uw recente ervaring met onze diensten. We vinden het jammer te horen dat deze niet aan uw verwachtingen voldeed. We zouden graag willen weten wat er precies misging, zodat we onze service kunnen verbeteren en ervoor kunnen zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Als blijk van onze waardering voor uw feedback willen we u graag een gratis klus aanbieden voor uw volgende project. We hopen dat we zo uw vertrouwen kunnen herstellen en u een betere ervaring kunnen bieden. We kijken uit naar uw reactie en zijn benieuwd naar uw suggesties. Met vriendelijke groet,

Reactie aangepast 23 jul 2025

Reactie aangepast 23 jul 2025
  • Review door Rob Van Esch, Schaijk
    Beoordeeld op 4 jul 2025
    Douche of bad reparatie: Douche
    Zeer net bedrijf Werken snel en nemen ook kleine klussen aan zeker een aanrader

• Review door Werkspot-gebruiker uit Goirle
    Beoordeeld op 1 jul 2025
    Sanitair plaatsen of vervangen: Gootsteen; Sanitair vervangen, Sani...
    Waren te laat voor de klus, maar toen ze er waren hebben ze goed werk geleverd! Top.