AO TOTAALBOUW

AO TOTAALBOUW beoordelingen (197)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Veghel
    Beoordeeld op 8 sep 2025
    Toilet repareren: Doortrekken werkt niet
    Snel opgelost en fijne vriendelijke service.

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat we u netjes en professioneel hebben kunnen helpen met uw klus !

Reactie geplaatst 19 sep 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 3 sep 2025
    Lekkage verhelpen: Weet ik niet
    Snel ter plaatsen. Transparant en goed hetgeen ondernomen wat er nodig was om de lekkage te verhelpen.

Reactie geplaatst 13 sep 2025
  • Review door Dianne, Vught
    Beoordeeld op 3 sep 2025
    Kraan plaatsen, vervangen of repareren: 2 kranen; Badkamer, Toilet...
    Snel oorzaak gevonden van verstopping; deskundig opgelost. Goed meegedacht mbt vanaf waar probleem bij de VvE. Kraan was een lastige kraan, uiteindelijk opgelost. Fijn geholpen!

Reactie geplaatst 3 sep 2025
  • Review door Jamie Covers, Bemmel
    Beoordeeld op 2 sep 2025
    Douche of bad reparatie: Bad
    De zelfde dag hebben ze gebeld en langsgekomen. Erg fijn dat het zo snel kon. Aardige en meedenkende reparateur. Bedankt!

Reactie geplaatst 2 sep 2025
  • Review door Puji, Rossum
    Beoordeeld op 30 jul 2025
    Sanitair plaatsen of vervangen: Bad, Douche, Toilet, Gootsteen, Wat...
    Ze hebben goed werk geleverd. Ze konden snel aan de slag en communicatie was heel goed en duidelijk
    (Bewerkt op 20 aug 2025)

Reactie geplaatst 23 jul 2025
  • Review door Carin Van de laar, Helmond
    Beoordeeld op 17 jul 2025
    Lekkage verhelpen: Weet ik niet
    Snelle reactie. Zelfde dag nog gekomen. Aardige mannen goede uitleg alles was heel duidelijk

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat we u netjes en vakkundig hebben kunnen helpen met uw klus !

Reactie geplaatst 23 jul 2025