Amosi klusbedrijf

Amosi klusbedrijf beoordelingen (113)

• Review door Ous, Etten-Leur
    Beoordeeld op 1 jan 2022
    Stucen: Hele woning
    Amir en zijn collega hebben onze hele woning gestuct na de verbouwing. Zeer tevreden over hun werk! Ze werken snel, netjes en punctueel.
  • Review door simone, Schiedam
    Beoordeeld op 19 dec 2021
    Stucen: 6 m² plafonds; Badkamer
    Aanrader! Snelle reactie na onze klus geplaatst te hebben. Communicatie verliep prettig, de prijs was prima en de klus kon al binnen 3 dagen uitgevoerd worden. De mannen waren ruim op tijd en gingen meteen aan de slag. Ze werken erg netjes. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat, ons badkamerplafond is echt superstrak! Ze laten alles schoon en opgeruimd achter. Wij hebben momenteel geen andere klussen, maar anders zouden wij Amir zeker weer inschakelen. Wij bevelen Amosi van harte aan!
  • Review door Lola, Rotterdam
    Beoordeeld op 4 dec 2021
    Stucen: 70 m² wanden; 50 m² plafonds; Woonkamer, Gang
    Amir en z'n crew hebben mijn huis prachtig strak en wit gemaakt. Ik heb de sleutel aan ze gegeven en de klus werd zonder gedoe geklaard. Heel erg blij met het resultaat!
  • Review door Marco, Klaaswaal
    Beoordeeld op 10 nov 2021
    Stucen: 25 m² wanden; Keuken
    Wat een vaklui! Snelle vriendelijke reactie, flexibel qua planning. Keurig op tijd om te beginnen met het stucwerk en een eindresultaat waar je U tegen zegt! Vakkundig en precies; het moet echt 100% perfect zijn voordat de mannen zelf tevreden zijn. De ruimte is ook keurig netjes achtergelaten, Wij zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat.
  • Review door Anneke, Rotterdam
    Beoordeeld op 27 okt 2021
    Behangen: 28 m²; Behang aanbrengen
    Amir heeft fantastisch werk geleverd Grote klus muren met structuur verf Eerst voorbehandeld Behang heel netjes Houdt zich keurig aan afspraak en de vrij grote klus is redelijk snel gedaan
  • Review door Marco, Rotterdam
    Beoordeeld op 25 okt 2021
    Stucen: 60 m² wanden; Woonkamer, Gang, Keuken
    Zeer goed. Reageerde op mijn klus in 10 minuten en na een weekendje wikken en wegen tussen diverse aanbieders gekozen voor deze man. Het werk moet nog drogen maar ziet er erg goed uit, tevens snelheid, accuraat werk en communicatie met de eigenaar verliep top. De werkers spreken niet of gebrekkig nederlands maar ik heb geen last gehad van ze en ze konden wel duidelijk maken als ze iets wilde weten/vragen. Kwamen op tijd en afspraken na. In 1.5 dag eem hoop werk verzet.
  • Review door Daphne, Rotterdam
    Beoordeeld op 19 okt 2021
    Stucen: 29 m² wanden; Slaapkamer(s)
    We zijn supersnel en netjes geholpen, we kunnen nu de babykamer echt klaar gaan maken. Amir en zijn team hebben prachtig, strak stucwerk geleverd ! Zeker een aanrader.
    Beoordeeld op 5 okt 2021
    Stucwerk repareren: Verouderd stucwerk, Gaten of scheuren
    Amir heeft ons heel snel én heel goed geholpen met de afwerking van een aantal muren in ons huis. Dezelfde dag kon hij komen kijken en de volgende ochtend was de klus al mooi geklaard. Ik raad Amir dan ook van harte aan.