Amosi klusbedrijf

Amosi klusbedrijf beoordelingen (113)

• Review door Alan, Delft
    Beoordeeld op 5 okt 2021
    Stucen: Slaapkamer(s), Gang; 60 m2 wanden
    Amosi heeft voor ons twee gangen en twee slaapkamers inclusief plafonds gepleisterd. Ze hebben ook al het oude behang verwijderd. Ik ben erg blij met het werk dat ze hebben gedaan. Ze konden snel aan de slag en hebben de klus in 3 dagen geklaard. Ze hebben heel hard gewerkt en indrukwekkend werk geleverd. Ik zou ze zeker aanraden!
  • Review door Jolanda, Spijkenisse
    Beoordeeld op 25 aug 2021
    Stucen: Slaapkamer(s); 15 m2 wanden; 9 m2 plafonds
    Amir heeft met zijn jongens goed werk afgeleverd! Hij kon snel beginnen, was keurig op tijd en de muren en plafonds zien er mooi strak uit.
  • Review door Kwint, Pijnacker
    Beoordeeld op 19 jul 2021
    Stucen: 24 m2 wanden
    Amir en zijn team zijn op korte termijn begonnen aan de klus en hebben deze top uitgevoerd. De badkamers en toilet zien er strak gestuukt uit en ook kleine reparaties aan overig stucwerk in huis zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Ik zou hen zeker aanbevelen voor dit type klus!
  • Review door J.T,, Den Haag
    Beoordeeld op 28 jun 2021
    Stucwerk repareren: Gaten of scheuren
    Amosi reageerde snel op mijn opdracht. Makkelijk om afspraken te maken en de afspraken worden nagekomen. Prijs en kwaliteit van het werk is prima!
  • Review door Robin, Heenvliet
    Beoordeeld op 27 jun 2021
    Stucen: Slaapkamer(s)
    Top gedaan, alles is prachtig gestuct + meer werk dan oorspronkleijk aangegeven op de zelfde dag ook afgerond. In kort: super snel en kwalitatief, Zeker aanrader.
    Beoordeeld op 22 jun 2021
  • Review door Paulina, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 jun 2021
    Stucen: 88 m2 wanden
    Ik ben echt blij met Amosi Klusbedijf, Hij reageerde heel snel, de volgende dag hij kan met en werk beginen, hij was elke dag op tijd. Ik geb met Amosi 88m2 stucen en 128m2 schilderen gemaakt, alles is mooi en professioneel afgewerkt en schoongemaakt. Ik raad het ten zeerste aan.
  • Review door Willem, Spijkenisse
    Beoordeeld op 16 jun 2021
    Stucen: 11 m2 wanden
    Amoi was eerste en bijna de enigste die reageerde. Afspraak gemaakt kwamen op de afgesproken tijd en leverden goed en strak stucwerk af. Ben heel tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Geervliet
    Beoordeeld op 12 jun 2021