Allround Witgoed specialist.

Allround Witgoed specialist. beoordelingen (166)

• Review door Rebecca , Amsterdam
    Beoordeeld op 25 feb 2026
    Reparatie witgoed: Oven / magnetron; SMEG C92GMXNL8
    Communicatie ging goed. Hij kon meteen de volgende dag komen en heeft de SMEG oven nagekeken. Bedrading hersteld en warmte element weer goed bevestigd. Goede prijs kwaliteit.
  • Review door Henk Bolink, Alkmaar
    Beoordeeld op 5 feb 2026
    Keukenapparatuur plaatsen of vervangen: 1 device
    Heeft alles super netjes aangesloten en weg gewerkt, de vaatwasser staat prachtig in de keuken. Top dat zowel de aansluitingen worden geregeld als ook de installatie!
    Beoordeeld op 22 jan 2026
    Reparatie witgoed: Atag fornuis; Atag FG411L
    Stipt op tijd in het centrum van Amsterdam! Heel vakkundig de klus geklaard voor een zeer redelijke prijs. Absolute aanrader. Van zulke mensen wordt je blij!
    Beoordeeld op 13 jan 2026
    Reparatie witgoed: Wasmachine; LG
    Snelle communicatie en snelle reparatie, ik ben zeer tevreden over zijn service!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 7 jan 2026
    Reparatie witgoed: Wasmachine; AEG Lavamat
    All Round Witgoed heeft gereageerd. Ik had prijsopgave gevraagd. Hij kwam n a v een klus elders eerst rond 18 uur. Constateerde oud AEG Lavamat apparaat. Trommel zou vervangen moeten worden. Zeer kostbaar. Beter een nieuwe wasmachine kopen. Kosten voor dit advies euro 70,00. Had nooit met dit bedrijf in zee gegaan, als hij gezegd zou hebben : mijn advies kost euro 70. Geen nota ontvangen
  • Review door Erica, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 jan 2026
    Reparatie witgoed: Gasfornuis; Ikea uit 2011
    Omoussi is een goedlachse, vriendelijke man die duidelijk communiceert en uitlegt wat ik kon verwachten qua proces en kosten bij het repareren van mijn gasfornuis. Hij heeft het naar tevredenheid opgelost en ik ben heel blij dat ik hem nu als witgoed klusjesman kan bellen!