All-Round Dakwerken B.V.

All-Round Dakwerken B.V. beoordelingen (361)

• Review door Jeroen, Dordrecht
    Beoordeeld op 24 feb 2015

Lood dakkapel is verschoven

Na telefonisch een afspraak te hebben gepland, stonden de mannen de volgende dag op de stoep om het lood bij de dakkapel te vervangen. Voor een schappelijke prijs werd het lood vakkundig vervangen. Prettig contact en goede werkzaamheden.
  • Review door Rouzbeh Tahmassian, Rotterdam
    Beoordeeld op 16 feb 2015

Vervangen lood rondom dakkapel van 4 meter breed op 1ste verdieping

• Review door Smits, Bunnik
    Beoordeeld op 14 jan 2015

Verhelpen van lekkage

Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Een mooi nieuw dak, geen lekkages en tocht meer. Alles binnen de gestelde tijd en budget uitgevoerd. Op de onderwerpen die je hier kunt beoordelen daarom hoge cijfers. Toch zijn er ook wel verbeterpunten aan te dragen. Het offerte-traject verliep erg rommelig, met een erg summiere uiteenzetting van de werkzaamheden, niet gesplitst naar arbeid en materiaal en pas antwoord op vragen na meerdere mailtjes. Leek me geen onwil, maar de interne communicatie leek niet goed te lopen. De betalingsvoorwaarde 'alleen contant' in combinatie met een niet-bestaand BTW-nummer maakte me wel argwanend, maar betaling per bank kon alsnog en het foute BTW-nummer kwam door verkeerd (oud) briefpapier. Het juiste nummer kregen we alsnog. Door deze rommelige aanloop had All-Round bijna de opdracht misgelopen. In de uitvoering ging het de eerste dag meteen mis: de containers kwamen niet opdagen waardoor het werk 2-3 uur heeft stil gelegen. Nou gaat All-Round niet over de containers, maar het is niet handig om containers te bestellen die van ver moeten komen. Ik moest zelf met het idee komen om een alternatieve leverancier te bellen. Het werk zelf is daarna voortvarend van start gegaan. Nette en vriendelijke werklui die keihard hebben gewerkt om de verloren tijd weer in te halen. Klasse! Wel een minpuntje voor de manier waarop het puin gewoon van het dak in de container werd gegooid. Dat had ook anders gekund getuige een ander dakbedrijf in de straat enige dagen later: daar werd alle puin via de pannenlift naar beneden gebracht. Bij ons vinden we nu (2 maanden later) nog houtsplinters, spijkers en stukjes dakpan in de struiken terug). Een stortkoker zou al wonderen hebben gedaan... Tot slot kregen we uit de buurt veel commentaar op de manier waarop Carlo zijn mensen aanstuurde: dat ging met veel geschreeuw en krachttermen. Ook hier: de concurrent die wat later een paar huizen verderop in de straat aan de slag ging hebben we niet gehoord. Dan nog de pannenlift: die bleef 's nachts gewoon onverlicht half uitstekend op de straat staan, zodat ik daar zelf maar een gevarendriehoek bij heb gezet en wat verlichting aan heb gemaakt. Gelukkig is er niets gebeurd, maar het was toch een kleine moeite geweest om dat ding op de oprit te zetten, zoals ik had voorgesteld. Laatste puntje dat niet helemaal lekker liep: voor het borgen van de steiger moesten gaten in de muur worden geboord, deze zouden na afloop worden dichtgesmeerd, volgens All-Round. De steigerbouwer wilde dit echter niet doen en vervolgens werd het een welles-nietes wie dit moest doen. Aangezien wij geen klant zijn van de steigerbouwer vonden wij dat All-Round dit moest oplossen. En toegegeven: het is uiteindelijk ook keurig opgelost, maar dat had ook direct goed gekund. Conclusie: erg blij met het eindresultaat. Met de laatste stormen en regenbuien heeft het dak zich meer dan bewezen. Over de uiteindelijke realisatie zijn we dan ook erg tevreden, getuige ook de cijfers en de foto's. Maar op vlak van organisatie en communicatie valt nog wat te verbeteren. Carlo en mannen: topwerk, bedankt!
  • Review door leojan, Eindhoven
    Beoordeeld op 14 dec 2014

Lekkend + rot platdak repareren

All round heeft een keurige klus afgeleverd. Mijn dak van de entree (4 m2) lekte ineens behoorlijk. All round kwam ontzettend snel kijken en kon daarna in dezelfde week nog mijn dak repareren. Ze hebben ook een paar balken vervangen die door de lekkage aangetast waren, en daarna in de snikhete zon een prachtig nieuw dakje gebrand. In de communicatie is All round wat kortaf, maar ze zijn wel ontzettend goed in hun werk.
  • Review door Eelco, Utrecht
    Beoordeeld op 22 okt 2014

Loodslab (4m breed) vervangen op plat dak

Snelle service en keurig uitgevoerd!
  • Review door Michael, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 22 okt 2014

Schoorsteen lood vervangen?

Snel schakelen, no nonsense, afspraak=afspraak. Daar hou ik wel van. Probleem is goed verholpen, heb nu geen lekkages meer.
  • Review door Jurgen, Utrecht
    Beoordeeld op 15 okt 2014

Schoorsteenvegen

Maandags contact gehad met Carlo, en woensdags prima geveegd. Denkt ook mee, want heb oud huisje en dat was welkom. Aanrader
  • Review door Conny, Rotterdam
    Beoordeeld op 12 okt 2014

Lekkage dak

We zochten op korte termijn iemand die onze lekkage kon verhelpen. All-round kwam snel kijken en kon het probleem zelfs meteen repareren! Prima service!
  • Review door Evert, Zwammerdam
    Beoordeeld op 11 okt 2014

reparatie pannendak van dakkapel

De mannen van All-round deden bij opname van de schade het voorstel om direct te repareren. Lekker praktisch, snel en goed aangepakt. Even afwachten of de oorzaak van de lekkage nu daadwerkelijk is verholpen maar daar heb ik vooralsnog alle vertrouwen in.
  • Review door Arthur, Breda
    Beoordeeld op 5 okt 2014

Dakpannen tegen schoorsteen weer goed vastzetten/vervangen (i.v.m....

Prima bedrijf. Snelle reactie op site, snel een afspraak en lekkage netjes verholpen. Dakgoten ook nog even gratis schoongemaakt toen ze toch op het dak waren! Prima bedrijf.