All-Round Dakwerken B.V.

All-Round Dakwerken B.V. beoordelingen (361)

• Review door Celine, Monster
    Beoordeeld op 24 aug 2011

Vervangen pannendak

Na het plaatsen van een advertentie op werkspot voor het vervangen van het dak (aangegeven door een andere dakdekker) kwamen er verschillende bedrijven kijken om een offerte uit te brengen. Wat bleek het dak hoefde niet in zijn geheel vervangen te worden. Scheelt een hoop geld! Allround was een van de bedrijven die ook daadwerkelijk de moeite nam om het dak op te gaan om de gehele staat van het dak te checken. De offerte was prima in orde en zij konden razendsnel aan de slag. Carlo kwam zelfs op zijn verjaardag ons dak repareren. Het vervangen van een aantal pannen en verbeteren van metselwerk op de nok verhielp de kleine lekkages. Gelukkig, want de zware regen van de dagen erna heeft zijn werk goed getest. Ons dak is weer gemaakt, jaarlijks krijgt het nu een onderhoudsbeurt via Allround. Goede service, goede prijs en snel en keurig werk. Dank!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Roosendaal
    Beoordeeld op 23 aug 2011

schoorsteen opnieuw voegen

• Review door johan, Boxtel
    Beoordeeld op 19 aug 2011

vogelnest verwijderen schoorsteen

zeer vriendelijke mensen. Ze gaven me het advies om de nokpannen ook te repareren, daar deze los liggen. Dit werd niet opgedrongen. Ik moest het zelf maar overwegen, wanneer dit te laten doen door hen of iemand anders. Ik moest er maar niet te lang mee wachten. Alvast bedankt voor dit advies. Verder gaven ze een kwartier korting op verwijdering van het nest. Ze zijn hier 1,25 uur mee bezig geweest. Ook bedankt hiervoor.
  • Review door Wim, Arnhem
    Beoordeeld op 19 aug 2011

reparatie

beetje rammelend rond afspraken, uiteindelijk naar tevredenheid uitgevoerd.
  • Review door Amanda, Nieuwegein
    Beoordeeld op 17 aug 2011

Lichte lekkage

Zondag gebeld dat wij lekkage hadden. Maandag kon hij meteen langskomen. Vandaag (woensdag) is het gemaakt. Super! Nette foto's van voor en na het bedekken van de scheur. Vriendelijke mensen die vakkundig te werk gaan. Er zelfs een extra scheurtje, die hij later tegenkwam, kosteloos gedekt. Ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanraden! A. Evertsen.
  • Review door Bob, Arnhem
    Beoordeeld op 13 aug 2011

Renovatie schoorsteen

• Review door R. van Putten, Bussum
    Beoordeeld op 12 aug 2011

Nieuw Loodwerk op de schoorsteen zetten

Prima arbeid verricht, snel duidelijk en zakelijk.
  • Review door Mark, Spijkenisse
    Beoordeeld op 11 aug 2011

Reparatie lekkende dakgoot op lasnaad

Dakgoot is gelijk meegenomen bij de reparatie van de schoorsteen.
  • Review door Mark, Spijkenisse
    Beoordeeld op 11 aug 2011

Vervangen lood en voegwerk schoorsteen

Prima werk geleverd. Alles snel, goed en professsioneel aangepakt. Ziet er weer keruig uit.
  • Review door Remmelt, Dordrecht
    Beoordeeld op 9 aug 2011

Herstellen Dakrand + bekleden boeidelen Dakkapel

Pluspunten: 1.) Goed, degelijk en kwalitatief werk geleverd 2.) Aardige, vakbekwame, betrouwbare en meedenkende werknemers 3.) Direct en adequaat gereageerd nadat we hadden gemeld dat ze een lek in ons bitumen dak hadden gemaakt. Minpunt: 1.) Direct betalen na geleverde werk zonder dat dat tegen ons is medegedeeld Conclusie: Goed werk geleverd door vakbekwame en vriendelijke mensen alleen jammer dat we aan het eind van de 1e dag voor het blok werden gezet om gelijk te betalen zonder dat hierover iets was afgesproken. Dit is overigens wel een begrijpelijke actie maar was in dit geval niet nodig omdat we zo wie zo van plan waren direct te betalen.