All-in-Stuc Van ´t Hoenderdaal B.V.

All-in-Stuc Van ´t Hoenderdaal B.V. beoordelingen (52)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Steenwijk
    Beoordeeld op 16 dec 2011
    Spackspuiten wanden nieuwbouwwoning
    Prettig voortraject waarin serieus naar jouw specifieke situatie wordt gekeken. Planning wordt telefonisch ook nog even goed afgestemd. Werk zelf is zeer netjes uitgevoerd. Alles is goed afgeplakt en spack zit mooi op de muren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 8 dec 2011
    Muren glad maken en verven
    Echte vakmensen en goede service. Ze hebben de muren gestuct en gesausd en we zijn tevreden over het resultaat op een paar schoonheidsfoutjes na. Kortom voor iedereen aan te raden die iets aan de muren wil laten doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kampen
    Beoordeeld op 6 dec 2011
    sierpleister woonkamer, keuken, hal en trapopgang
    Superstrak uitgevoerd, duidelijke (prijsafspraken) en alles binnen het tijdbestek wat wij in gedachten hadden. Kortom een zeer prettige samenwerking! Ze weten waar ze het over hebben en denken graag met je mee zodat het eindresultaat helemaal naar onze zin is geworden!
  • Review door Joep, Apeldoorn
    Beoordeeld op 6 dec 2011
    Apeldoorn
    All in Stuc Hoenderdaal sprong er voor mij al uit in hen reactie op mijn opdracht. Zij bieden prima werk voor een scherpe prijs. De gemaakte afspraken zijn ze nagekomen, sterker nog een wijziging van mijn kant in de planning hebben zij goed op kunnen vangen. Een grote pluirm!
  • Review door Kimberly, Kampen
    Beoordeeld op 17 nov 2011
    Fijne korrel of glad ongeveer 100 m2
    Heel professioneel. Zowel qua papierwerk als het stucwerk. Hele nette werknemers. Wordt goed meegedacht.
  • Review door Loes, Lelystad
    Beoordeeld op 14 nov 2011
    spacken nieuwbouwwoning
    Mijn complimenten voor de mooie afwerking..
  • Review door Patrick, Ugchelen
    Beoordeeld op 14 nov 2011
    Nov 10, 11, 12, 13. 120m2 spack
    Alles perfect geregeld en blij met het resultaat!
  • Review door Henriette, Hattem
    Beoordeeld op 25 okt 2011
    glad stucwerk woonkamer, keuken, hal, zolder
    In een woord: super! Zeer tevreden.. Muren en plafonds strak en mooi afgewerkt . Prijs/kwaliteit een absolute tien!!!