All-in-Stuc Van ´t Hoenderdaal B.V.

All-in-Stuc Van ´t Hoenderdaal B.V. beoordelingen (52)

• Review door Werkspot-gebruiker uit IJmuiden
    Beoordeeld op 23 jul 2012
    Stuken van nieuwbouwwoning Beverwijk
    All-in-stuc heeft onze woning in zijn geheel gestuct en de woonkamer, keuken en trap omhoog ook gesausd. Het resultaat is naar onze tevredenheid. De klus is veel sneller uitgevoerd dan de planning, dus dat is ook erg prettig.
  • Review door Kleinman, Rheden
    Beoordeeld op 16 jul 2012
    Spuitwerk
    Goed contact gehad per mail en een juiste offerte op basis van tekeningen. Op verzoek ook nog langs showroom geweest voor het uitkiezen van korrel en kleur. Offerte doorgesproken. Bij de dag van startopdracht bleek dat er een aantal muren van hout niet gespoten konden worden, netjes een nieuwe nota ontvangen. Keurig werk en goede uitleg door de stukadoors zelf. Blijkt dat ze een stukje van 1,5 m2 vergeten zijn naast de mechanische ventilatie op zolder, foto's gestuurd en wordt z.s.m. opgelost.
  • Review door alex, Lelystad
    Beoordeeld op 7 jul 2012
    glad vlies weefsel en latex
    In mijn woning is glasvlies behang aangebracht en daarna gesausd. Het resultaat is super. Wil Stefan bedanken voor het meedenken en het geduld.
    Beoordeeld op 28 jun 2012
    Stuk/Spack/Spagtelputz 150m2 Utrecht
    Het werk werd heel snel geleverd voor een goede prijs. Ik was iets minder tevreden over de precisie van sommige plekken bij de radiatoren en de netheid, ik heb nog veel werk gehad aan het schoonmaken van de spack op diverse plekken. Wel weer netjes dat een paar dagen na oplevering werd gebeld om te vragen naar de tevredenheid waarna ook iemand langs kwam om wat kale plekjes te verbeteren.
  • Review door Sebastiaan, Hilversum
    Beoordeeld op 27 jun 2012
    Glad stuccen 135m2 muren nieuwbouwhuis
    Net bedrijf, vooraf alles netjes op papier op de mail gekregen met alle afspraken. Alle muren van ons nieuwbouwhuis in Maart 2012 laten doen. Ik ben een leek en dacht altijd dat ze een soort gips op je muren smeren, maar dit bleek een soort transparante kunsthars te zijn. Na het sauzen (zelf gedaan) was het eindresultaat prachtig. All-in-stuc heeft ons plafond ook nog helemaal gestucd, dat gebeurde wel met gips...ziet er nog steeds mooi uit. (lees geen één scheurtje) Goede adviezen gekregen van de stucadoor. (een ingehuurde freelancer) Wij zouden ze zo weer inhuren, aardige vakmensen, en een mooie prijs.
  • Review door Linda, Zwolle
    Beoordeeld op 25 jun 2012
    Spackspuiten nieuwbouwwoning
    Aardige werklui, op zich prima werk. Sommige plekken zijn nog wel kaal (rond o.a. de thermostaatkastjes die niet verwijderd konden worden). We hebben 1 muur heel donker laten spuiten en deze is schitterend geworden. Heel strak en er werd goed meegedacht. Helaas is een (witte) muur die er haaks op staat ook geraakt door grijze spetters.
  • Review door Franke, Amersfoort
    Beoordeeld op 24 jun 2012
    Gezocht Stucadoor voor Spackspuiten en Prijsopgave
    Heel fijn bedrijf om je opdracht door uit te laten voeren. Denken mee, zijn flexibel en het contact was persoonlijk. We zijn blij dat we met All-in-Stuc de opdracht zijn aangegaan.
    Beoordeeld op 18 jun 2012
    Spackspuitwerk (korrel), Utrecht
    Mooi stuc werk geleverd. We zijn er erg tevreden over.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spier
    Beoordeeld op 31 mei 2012
    stucen . sausen . sierpleister
    het is mooi geworden ,mooie strakke plafonds en fijne korrel op de muur tot de volgende klus