All-in-Stuc Van ´t Hoenderdaal B.V.

All-in-Stuc Van ´t Hoenderdaal B.V. beoordelingen (52)

• Review door Annemieke, Maarssen
    Beoordeeld op 17 dec 2012
    gehele huis stucen (structuur)
    Prima werk geleverd! Ze waren vlot maar nauwkeurig. En zelfs door de sneeuw kwamen ze de boel op tijd afmaken. Minpuntje: Het afplakken van ramen, kozijnen etc. had beter gekund. Er is veel op de ramen, kozijnen, trapstelsel geknoeid met stucwerk wat moeilijk te verwijderen is.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Meppel
    Beoordeeld op 5 dec 2012
    Nieuwbouw binnenmuren beneden en boven
    Door bezoek aan de showroom een beter idee gekregen wat er mogelijk was en daardoor onze keus gemaakt. Alles ruim binnen budget, inclusief de extra's die we gekozen hebben. Afspraken zijn nagekomen en toen er toch iets niet in orde was hebben ze dit snel en vakkundig opgelost!
  • Review door Jan, Amsterdam
    Beoordeeld op 27 nov 2012
    Nieuwbouw woning spacken
    All in Stuc heeft de muren in ons huis in recordtempo gespackt, naar volle tevredenheid. Ook zijn we erg tevreden over de informatie vooraf, die we onder meer in de showroom in Kampen hebben gekregen.
    (Bewerkt op 3 dec 2012)

Dank je wel voor het plaatsen van de referentie hier op werkspot. Hoop dat u het goed bevalt in de nieuwe woning. Groeten Lyane

Reactie geplaatst 3 dec 2012
  • Review door Charry, Amersfoort
    Beoordeeld op 18 nov 2012

Charmaine Pourier, dank je wel dat u hier de referentie nog ingevuld heeft. U zult wel al helemaal ingericht zijn. Veel woonplezier gewenst.

Reactie geplaatst 18 nov 2012
  • Review door F.A.E.M., Utrecht
    Beoordeeld op 14 sep 2012
    Stuken begane grond en eerste verdieping nieuwbouwwoning
    De opdracht is veranderd: het is het aanbrengen van 225 meter renovlies + sausen geworden. All-in-Stuc heeft deze opdracht uitstekend uitgevoerd: erg goed, snel en tegen een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen dit bedrijf iedereen aanraden.
  • Review door Kimberly, Amersfoort
    Beoordeeld op 11 sep 2012
    glasvliesbehang en latex witten
    Resultaat is in 1 woord geweldig. Het is net stucwerk, je ziet nergens een naad. Zat te twijfelen tussen stuc en behang en ben blij dat ik hiervoor gekozen heb. Zo netjes, ik geef de jongens een dikke tien. Ook de service was perfect. In de winkel de kleuren uitgezocht en dat advies is echt goed.
  • Review door Daniëlle, Assen
    Beoordeeld op 20 aug 2012
    stucen, latex spuiten en spackwerk in nieuwbouw
    Wij hebben alle wanden en plafond op de begane grond glad laten stucen en daarna latex laten spuiten door All-in-Stuc. Op advies van ze hebben we keukenwand af laten werken in Raffaelo zilver. Super mooi en praktisch! ook hebben we op advies van de meiden in de showroom twee wanden in matgrijs laten spuiten. Erg mooi resultaat! prijs-kwaliteit erg goed en klantgerichtheid uitstekend.
  • Review door Jacquelien, Dronten
    Beoordeeld op 20 aug 2012
    afwerken van wanden in nieuwbouwwoning
    In 1 woord GEWELDIG!! Zeer te vreden,en zeker aan te raden. Bij ons was het allemaal kort dag.Wij zijn donderdag's bij hen geweest om te bespreken wat er moest gebeuren.En die week erop maandag's kwamen ze al!Door te schuiven in de planning om ons zo snel mogelijk te helpen. In twee dagen tijd hebben zij ons hele huis in de spackspuitwerk gezet en netjes.ERG TE VREDEN dus.Zo konden wij gelukkig binnen twee weken ons huis bewonen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 11 aug 2012
    Stuken/spuiten nieuwbouw woning
    Prima werk, snel en betrouwbaar.