Alesso Allround

Alesso Allround beoordelingen (313)

• Review door jose armando, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 aug 2019

Vloer egaliseren: 40 m2

• Review door Werkspot-gebruiker uit Best
    Beoordeeld op 20 aug 2019

Vloer egaliseren: 70 m2

Ramon heeft onze tegelvloer geëgaliseerd. Hij is een goede vakman, denkt mee en werkt erg netjes. Communicatie verloopt snel en duidelijk. We zijn heel blij dat we hem hebben ingeschakeld. Bedankt Ramon!
  • Review door Melvin, Rotterdam
    Beoordeeld op 17 aug 2019

Vloer egaliseren: 52 m2

• Review door Lotte, Utrecht
    Beoordeeld op 15 aug 2019

Vloer egaliseren: 40 m2

Snelle en duidelijke communicatie. De klus bleek een grotere uitdaging dan gedacht maar in goed overleg zijn er tot een mooi resultaat gekomen. Hij komt zijn afspraken na en gaat door tot het gewenste resultaat bereikt is. Het werd wel wat duurder dan vantevoren ingeschat maar ook dat werd duidelijk besproken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gorinchem
    Beoordeeld op 24 jul 2019

Benedenverdieping egaliseren

Zeer tevreden prijs/ kwaliteit verhouding perfect!
  • Review door anne, Gouda
    Beoordeeld op 13 jul 2019

Vloer egaliseren: 45 m2

Goede ervaring. Ik had veel onduidelijkheid en vragen omtrent het egaliseren van de vloerverwarming. Ramon heeft de tijd genomen om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Hij was ook flexibel in zijn beschikbaarheid. Achteraf heb ik Ramon nog meerdere malen gebeld omdat ik tegen een aantal vragen aan liep en hiervoor nam hij wederom rustig de tijd om deze te beantwoorden. Kortom, fijne samenwerking, goede service, komt afspraken na en is prettig in de omgang.
  • Review door E, Rotterdam
    Beoordeeld op 10 jul 2019

Vloer egaliseren: 5 m2

Ramon heeft mooi werk geleverd. Vloertje is hellemaal vlak en spiegelglad. Communicatie verliep goed en afspraken nagekomen.
  • Review door Sjef, Den Haag
    Beoordeeld op 8 jul 2019

Vloer egaliseren: 52 m2

Prima resultaat! Ook snel gedaan! Helemaal top 👍🏻
    Beoordeeld op 30 jun 2019

Vloer egaliseren: 70 m2

Hele goede ervaring met Ramon (Allesso Allround). Hij denkt mee in oplossingen, is flexibel, scherp geprijsd en levert vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Ik kan Allesso Allround zeker aanbevelen. Ik ben heel tevreden over het resultaat. Dank Ramon.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Aalsmeer
    Beoordeeld op 27 jun 2019

Vloer egaliseren 31 m2 badkamer / slaapkamer

Uitstekende vakman die ook nog eens flexibel is. Een 30m2 schots en scheve oude tegelvloer egaliseren met ook nog eens elektrische vloerverwarming was geen enkel probleem! Bedankt!