Alesso Allround
Alesso Allround beoordelingen (306)
Review door Werkspot-gebruiker uit Harderwijk Beoordeeld op 8 jan 2020Beoordeling: 5 van 5Zeer betrouwbaar en werkt zeer snel. Zelfs geen tijd gehad om zijn 2e bakje koffie op te drinken 😜 Resultaat precies zoals vooraf aangegeven.Review door Ivar, Vlaardingen Ivar, Vlaardingen
Beoordeeld op 3 jan 2020Beoordeling: 5 van 5Vloer egaliseren: 54 m2
Goed en snel verricht!Review door Michael, Ridderkerk Michael, Ridderkerk
Beoordeeld op 21 dec 2019Beoordeling: 5 van 5Vloer egaliseren: 40 m2
Moest met spoed me vloer egaliseren.. gelukkig kon Ramon zelfs de volgende dag al komen voor een goede prijs (goedkoper dan andere offertes) werk was snel en naar volle tevredenheid geleverd.Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
Beoordeeld op 9 nov 2019Beoordeling: 5 van 5Vloer egaliseren: 25 m2
Binnen 40 minuten had Ramon mijn hele slaapkamer geëgaliseerd. Vlak over de hele oppervlakte. Afspraak kon ook op korte termijn gemaakt worden. Aanrader!Review door Linda, Amstelveen Linda, Amstelveen
Beoordeeld op 27 okt 2019Beoordeling: 5 van 5Vloer egaliseren: 34 m2
In 1 woord zeer tevredenReview door Miranda, Eindhoven Miranda, Eindhoven
Beoordeeld op 27 okt 2019Beoordeling: 5 van 5Vloer egaliseren: 90 m2
Wegens een misverstand van mijn kant is deze opdracht niet doorgegaan.Review door Werkspot-gebruiker uit Krommenie Werkspot-gebruiker uit Krommenie
Beoordeeld op 27 okt 2019Beoordeling: 5 van 5Vloer egaliseren: 50 m2
Review door Terry, Oss Terry, Oss
Beoordeeld op 27 okt 2019Beoordeling: 5 van 5Vloer egaliseren: 70 m2
Review door Daniëlle, Den Haag Daniëlle, Den Haag
Beoordeeld op 11 okt 2019Beoordeling: 5 van 5Vloer egaliseren: 139 m2
Goede service, persoonlijke aandacht en doet wat hij belooft. Een aanrader!Review door M., Dordrecht M., Dordrecht
Beoordeeld op 8 okt 2019Beoordeling: 4 van 5Vloer egaliseren: 114 m2
Ramon heeft bij ons een tweetal verdiepingen geëgaliseerd. Bij de opstart ging er wat mis met de prijsvorming omdat er werd uitgegaan dat de klus exclusief BTW kon worden uitgevoerd. Bij het eerste bezoek is de egalisatie slecht gelukt. Veel golven tegen de muur, weggelopen egalisatie, onvoldoende egalisatie en een extreme droogtijd van vier dagen voordat het fatsoenlijk kon worden belopen. Ramon heeft met spoed een nieuwe afspraak tussen zijn drukke werkzaamheden kunnen wringen en samen met mijzelf een tweede egalisatie uitgevoerd waar benodigd om tot een goed resultaat te kunnen komen. Met name hoe werd omgegaan met een ontevreden klant stemt mij vrolijk!Reactie van de vakman:
Ik ben erg blij met deze review en nog blijer met mijn reactie omdat iedereen nu kan lezen en begrijpen waar het mis kan gaan en hoe het dus ook weer opgelost kan worden. Dit is een aanvraag met veel factoren geweest. Klant heeft zelf zijn best gedaan om de afwerking voor het egaliseren te doen maar is helaas niet overal goed gegaan. Veel mensen denken dat egaline een wondermiddel is en dat het gaten, kieren en dilatatie wegneemt maar dat is helaas niet zo. Wanneer een vloer niet volledig is gesloten en er maar een kleine mogelijkheid is om de egaline weg te laten lopen dan gaat het mis. Dan krijg je hobbels en verkeerde droging. Ook hier is goed te begrijpen waarom wij klanten altijd adviseren eerst de vloeren te laten doen voordat de wanden worden afgewerkt. Egaline is een cementgebonden Gietvloer en dus er vloeibaar. De aanzet in een ruimte is niet altijd helemaal te voorkomen en geeft dan een golvend resultaat. Je kan helaas niet vlak voor de muur stoppen. Eindresultaat staat
Reactie geplaatst 8 okt 2019