Al Schilderwerken Krommenie

Al Schilderwerken Krommenie beoordelingen (206)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 21 jul 2020

Behangen: 10 m2; Behang aanbrengen

John heeft onze kinderkamer prachtig behangen. Veel lastige hoekjes terwijl we wel een fotobehang hadden waarbij alles moet kloppen. Alles sluit prachtig aan en hij klaarde de klus snel en keurig. Erg tevreden en ik zou John zeker aanraden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 9 jul 2020

Behangen: 18 m2; Behang aanbrengen

John heeft goed werk afgeleverd. Ben zeer tevreden
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 8 jul 2020

Behangen: 10 m2; Behang aanbrengen

Een prima vakman die snel en netjes werkt! Het reuslataat is prachtig! Zeer tevreden.
  • Review door Mithin, Assendelft
    Beoordeeld op 3 jun 2020

Behangen: 14 m2; Behang aanbrengen, Oude behang verwijderen

My experience with John was fantastic! Keeps appoinment Well communicated Does great work Based on the work he did, to my suprise he even charged me less from what was initially agreed! Would definitly recommend John!
  • Review door Robert & Jacinta, Amsterdam
    Beoordeeld op 26 mei 2020

Behangen: 6 m2; Behang aanbrengen

Mijn ervaring was zeer goed. John is een top behanger: hij kon meteen komen en was in een uurtje klaar. Zeer tevreden met het resultaat!
  • Review door Fleur, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 mei 2020

Behangen: 8 m2; Behang aanbrengen

Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe behang! John heeft onze slaapkamer behangen en we hadden ons het eindresultaat niet beter kunnen wensen. De communicatie voorafgaand was prettig en hij werkte vlot en super nauwkeurig. Wij bevelen John 100% aan!
  • Review door Laura, Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 14 mei 2020

Behangen: 5 m2; Behang aanbrengen

Heel erg blij! Hij was vriendelijk, snel en het behang zit er heel mooi strak op. Dat had ik zelf nooit zo goed kunnen doen, ook niet als ik tien keer zo lang de tijd had genomen. :) Zeker iemand om te onthouden voor een mooie behangklus.
  • Review door Ineke, Zaandam
    Beoordeeld op 12 mei 2020

Behangen: 4 m2; Behang aanbrengen

John Al heeft bij mij het trappenhuis behangen. Ik kan hem 100% aanbevelen. Hij komt zijn afspraken na, werkt heel netjes en snel, en ruimt als de klus geklaard is alles op. Ik ben super blij met het resultaat.
  • Review door Monique, Krommenie
    Beoordeeld op 11 mei 2020

Behangen: 15 m2; Behang aanbrengen

Zoek je een topbehanger?? Zoek niet verder!! John Al is een topper. Werkt supernetjes en vlot. Echt een aanrader!! Bedankt Marty en Monique Wesseling.
    Beoordeeld op 16 apr 2020

Behangen: 10 m2; Behang aanbrengen

Snelle reactie en netjes werk afgeleverd, wij zijn hartstikke tevreden!